juodieji pipirai
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „juodieji pipirai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „juodieji pipirai“.
Skruzdėlių sode neliks nė kvapo: štai, ką reikia daryti
Vasarą sodus ir daržus užpuola darbininkės skruzdėlės. Sodininkams jos tampa tikru galvos skausmu, tačiau yra trys paprastos naminės priemonės, kurios padės jas atbaidyti. Geriausia tai, kad šias priemones greičiausiai jau turite savo namuose, tad nereikės sukti galvos, iš kur gauti veiksmingai skruzdėles atbaidančių priemonių.
Nerekomenduojama naikinti visos skruzdėlių kolonijos – geriausias būdas yra jas atbaidyti nuo vietų, kuriose nenorite jų sutikti.
Receptas. Vištienos vėrinukai orkaitėje
INGREDIENTAI: 2 vienetai vištos filė 0.5 vieneto raudonosios paprikos (nebūtina) Marinatui: 3 valgomieji šaukštai aliejaus 3 skiltelės česnakų 2 valgomieji šaukštai citrinų sultys 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus (arba medus) 2 valgomieji šaukštai sojos padažo 1 arbatinis šaukštelis maltos saldžiosios paprikos šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek druskos šiek tiek provanso žolelių Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Receptas. Vištienos sparnelių "Tulpės" su medaus marinatu
INGREDIENTAI: šiek tiek imbierų (maltas) šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 3 valgomieji šaukštai medaus šiek tiek paprikų (malta) 500 gramų vištienos blauzdelių šiek tiek sojos padažo šiek tiek ciberžolės PARUOŠIMO BŪDAS: Visus prieskonius, sojos padažą ir medų sumaišome ir supilam ant vištienos. Paliekam šaldytuve apie 30-40 min., kad įsigertų marinatas. Tada vištieną sudedam į kepimo indą ir supilam marinatą, kad neiškeptų per sausa.
Receptas. Vištiena su žolelių padažu
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 1 arbatinis šaukštelis krapų (džiovinti) šiek tiek ryžių (garnyrui) 500 gramų vištos filė 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 200 mililitrų grietinėlės (30%) šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (kepimui) 0.5 arbatinio šaukštelio prieskonių (persilado) šiek tiek prieskonių (vištienai) 0.5 arbatinio šaukštelio žalumynų (provanso žolelių mišinys) PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos filė supjaustyti mažesni...
Receptas. Kepti vištų sparneliai
INGREDIENTAI: 6 česnakų 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti) 1 arbatinis šaukštelis rozmarino (smulkintas) 1 kilogramas vištienos sparnelių 1.5 arbatinio šaukštelio druskos 10 valgomųjų šaukštų aliejaus 0.5 arbatinio šaukštelio baltųjų pipirų (malti) PARUOŠIMO BŪDAS: Vištų sparnelius įtrinkite druska, pipirais ir sutrintu česnaku. Apiberkite vištieną rozmarinu, apipilkite aliejumi ir citrinos sultimis. Marinuokite 2-4 valandas.
Receptas. Kepti avienos šonkauliai
INGREDIENTAI: 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai malti) 1 sauja rozmarino (smulkintas) šiek tiek alyvuogių aliejaus šiek tiek druskos (košerinė) 1.5 kilogramo avienos (šonkauliai) 1 sauja mėtų (kapota) PARUOŠIMO BŪDAS: Viename dubenėlyje sumaišyti druską, pipirus, rozmariną, mėtą ir smulkintą česnaką. Avienos šonkaulius įtrinti alyvuogių aliejumi bei prieskonių mišiniu ir palikti šaltai bent 1 val. Po 1 val. apkepinti keptuvėje.
Receptas. Faršo užkandis
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek krapų (smulkinti) šiek tiek petražolių (smulkinti) 500 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Faršą sumaišyti su kiaušiniu bei druska ir pipirais. Krapus ir petražoles smulkiai supjaustyti ir sumaišyti su druska . Faršą lygiu sluoksniu dėti ant folijos (sluoksnis apie puse centimetro) ant faršo dėti žalumynų sluoksnį ir susukti.
Receptas. Lęšių troškinys
INGREDIENTAI: 2 vienetai bulvių 5 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 200 gramų lešių 1 vienetas morkų 1 vienetas paprikų 1 arbatinis šaukštelis paprikų (milteliai) 1 valgomasis šaukštas petražolių (smulkintos) 3 vienetai svogūnų 250 gramų jaučio kumpio 200 gramų dešros (kiaulienos, šalto rūkymo) 300 gramų kiaulės šoninės šiek tiek druskos 2 valgomieji šaukštai aliejaus 0.5 stiklinės sultinio (jautienos) 1 litras ...
Receptas. Argentinietiškas sojos kepsnys
INGREDIENTAI: 2 česnakų šiek tiek juodųjų pipirų (malti) 1/3 stiklinės kviečių (gemalai) 3 valgomieji šaukštai petražolių (smulkintos) 2 stiklinės sojos (miltai) 1 vienetas svogūnų 3 vienetai kiaušinių 1 stiklinė kvietinių miltų (pilno grūdo) 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus šiek tiek džiūvesėlių (malti) 0.5 stiklinės pieno 2 valgomieji šaukštai vandens 2 arbatiniai šaukšteliai druskos šiek tiek aliejaus ((kepimui)) ...
Receptas. Greitai paruošiamos krevetės
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 150 gramų majonezo 1 kilogramas krevečių su kevalu šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Į vandenį suberti krevetes ir kai užvirs sumažinti ugnį. Įmaišyti majonezą ir virti 5-7 minutes. Prieskonių įmaišyti pagal skonį.
REKLAMA
REKLAMA