• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kalėdų stalui ruošiau šią mišrainę, kurią vienoje maisto grupėje parodė Neringa ir sakė, kad puikūs atsiliepimai apie ją. Išbandžiau. Galima patiekti ir užkandžių krepšeliuose“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

„Kalėdų stalui ruošiau šią mišrainę, kurią vienoje maisto grupėje parodė Neringa ir sakė, kad puikūs atsiliepimai apie ją. Išbandžiau. Galima patiekti ir užkandžių krepšeliuose“, – sako tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė.

REKLAMA

Ingredientai: 1 apelsinas, 100 gr krabų lazdelių, 100 gr konservuotų kukurūzų, 2 kiaušiniai, 1 skiltelė česnako, 1 šaukštas majonezo, druska, pipirai.

Kiaušinius išverdame ir atvėsiname. Atvėsusius kiaušinius nulupame ir susmulkiname kubeliais arba galima sutarkuoti burokine tarka. Krabų lazdeles susmulkiname kubeliais.

Nulupame apelsiną ir išskirstome skiltelėmis. Nuo kiekvienos skiltelės nulupame baltas žieveles ir apelsino minkštimą supjaustome kubeliais. Sumaišome visas sudedamąsias dalis, beriame druskos, pipirų ir išmaišome.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų