Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Cholesterolis priklauso ne nuo riebaus maisto ,kepenys gamina cholesteroli jei žmogus jaučia pvzd.pavoju ,nervinė įtampa ir t.t. pvzd. konclageruose jug nebuvo riebaus maisto ,o žmomės turėjo didieli cholesteroli
Geriausiai išvis nevalgyti.... nes kai pradedi gilintis tai supranti,kad viskas nesveika.... jei per vieną vietą gerai tai per kitą vietą kenkia.... mama vaziavo pas širdies ligų daktarą, kuris kaip tik sakė mest į šoną sviestą,o kepimui alyvuogių aliejų rinktis, kiaulienos nevalgyti, o taukai juk irgi iš kiaulienos.... cia dabar pataria..... žodžiu geriausiai valgyti nieko.....
DABAR MAISTAS YRA NESVEIKAS PARDUOTUVESĖ,VISOKIŲ DAŽŲ PRIDĖTA.
Išeitis paprasta, geriau keptuvėje ne kepti.Virti, troškinti arba naudoti orkaitę.
Pagal unikautską būsi sveikas, jei visai nevalgysi. Numirsi būdamas sveikas
Teisybę rašo
Kalba, apie sviestą, na tikrai nesąmonė, jis velniškai dega, drumsčia protą.
Man keista,ko tas Unikauskas neišsireikslauja,kad etiketeje butu parodyta ,,keptuve,,-butu ir aišku,nes dabar piešinys ir užrašas mažom raidem! Suprask kepti...virti ar gerti..


Neskanus jo receptai, be išlavinto gomurio žmogus matosi
Oi dar nuo sovietinių laikų pamenu tą aštrų riebalų kvapą.Jis eidavo kiaurai per visą namą.Na o sviestas nepigiai kainuoja.Bet jau ne pirmą sykį girdžiu ,kad aliejus ypatingai nesveikas.Jį ten gaminant vyksta kažkokie negeri procesai.
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų