Rūšiuoti pagal: NAUJAUSI | POPULIARIAUSI | GERIAUSIAI ĮVERTINTI

Mėsiškas padažas

Mėsiškas padažas

1 1 1 1 1

 

Mėsą supjaustome smulkiais gabaliukais ir dedame į įkaitintą keptuvę su trupučiu aliejaus. Skaniausia bus kai mėsa...

Gairės: pievagrybiai, grietinėlė, Kiauliena, sojų padažas, svogūnas, druska, pipirai, prieskoniai.

 
Avokado kremas

Avokado kremas

2 2 2 2 2

 

Viską smulkiai sutrinti,česnaką supjaustyti stambiai ant lentutės, užberti druskos ir sutrinti. Viską kartu...

Gairės: alyvų aliejus, avokadas, česnakas, citrinų sultys, druska, malti pipirai, pomidorai.

 
Pievagrybių padažas

Pievagrybių padažas

2 2 2 2 2

 

Susipjaustome pievagrybius mažais kubeliais. Į keptuvę dedame sviestą ir supilame pievagrybius. Lengvai pakepame....

Gairės: grietinė, miltai, pievagrybiai, sultinys, sviestas, svogūnų laiškai.

 
Geltonųjų slyvukų saldžiarūgštis padažas

Geltonųjų slyvukų saldžiarūgštis padažas

1 1 1 2 2

 

Slyvukus nuplauname ir paverdame su vandeniu apie 15 minučių, kol suminkštėja. Tada slyvukus reikia...

Gairės: česnakas, cukrus, druska, slyvos, petražolės, vanduo.

 
Agurkų mišrainė

Agurkų mišrainė

1 1 1 1 1

 

Agurkus ir svogūnus supjaustome kubeliais, užpilame likusiais produktais, išmaišome ir paliekame 5...

Gairės: actas, agurkai, aliejus, česnakas, cukrus, druska, krapai, lauro lapai, kvapieji pipirai, svogūnai.

 
Saldžiarūgštis padažas žiemai ir ne tik

Saldžiarūgštis padažas žiemai ir ne tik

1 2 2 2 2

 

Pašalinkite paprikų sėklas ir supjaustykite jas maždaug 1 x 1 cm dydžio kubeliais. Nulupkite cukinijų odą,...

Gairės: actas, cukinija, cukrus, druska, pomidorų padažas, saldžiosios paprikos.

 
Vakuotos šparaginės pupelės

Vakuotos šparaginės pupelės

1 1 1 1 2

 

Į puodą pripjaustyti šparaginių pupelių, sudėti visus produktus išskyrus actą. Pavirti 5 minutes...

Gairės: actas, aliejus, česnakas, cukrus, druska, sparaginės pupelės, vanduo.

 
Aviečių džemas

Aviečių džemas

1 1 1 2 2

 

Avietes ir vandenį verdame apie 30 minučių, tuomet suberiame cukrų ir dar verdame 30 minučių. Pilstom į stiklainius.

Gairės: avietės, cukrus, vanduo.

 
Grybai žiemai

Grybai žiemai

2 2 2 2 2

 

1 litrui vandens dedame 2 desertinius šaukštus druskos. Jei grybus virėme be druskos, tai su druska...

Gairės: grybai, vanduo, druska, cukrus, lauro lapai, pipirų žirneliai, actas.

 
Česnakinis padažas

Česnakinis padažas

2 2 2 2 2

 

 Padažą su majonezu gerai išmaišyti, įspausti česnakus (kas mėgsta aštriau - galima ir 3...

Gairės: pomidorų padažas, majonezas, česnakas, grūsti pipirai.

 
Garstyčių ir sūrio padažas

Garstyčių ir sūrio padažas

1 1 1 1 1

 

Į įkaitintą keptuvę įpilkite kelis šaukštus aliejaus ir įdėkite garstyčias. Truputį pakaitinkite,...

Gairės: krapai, alyvuogių aliejus, garstyčios, grietinėlė, kietas tarkuotas sūris.

 
Agurkėlių padažas

Agurkėlių padažas

2 2 2 2 2

 

 Į majonezą su krienais ir pipirais įdėti labai smulkiai pjaustytą agurkėlį. Viską išmaišyti....

Gairės: marinuotas agurkas, majonezas, krienai, malti pipirai.

 
Grybų padažas

Grybų padažas

2 2 2 2 2

 

 Pievagrybius supjaustyti riekelėmis ir pakepinti keptuvėje su sviestu, sudėti prieskonius - čiobrelius,...

Gairės: pievagrybiai, pomidorų padažas, prieskoniai, sviestas.

 
 
Į viršų