REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Freddie Mercury ir princesė Diana (tv3.lt fotomontažas)

Tiek princesė Diana, tiek ir garsusis grupės „Queen“ lyderis Freddie Mercury jau seniai išėję anapilin, vis dėlto savo gerbėjų širdyse jie gyvens amžinai. 

7

Tiek princesė Diana, tiek ir garsusis grupės „Queen“ lyderis Freddie Mercury jau seniai išėję anapilin, vis dėlto savo gerbėjų širdyse jie gyvens amžinai. 

REKLAMA

Tačiau ar kada susimąstėte, kas juos abu sieja?

Kaip rašoma mirror.co.uk, iš tiesų Freddie ir Diana buvo gana artimi draugai. Teigiama, kad jiedu ne tik susitikdavo kartu gerti šampano ir žiūrėti serialo „The Golden Girls“, bet kartu ir lankydavosi homoseksualų baruose.

Aktorė Cleo Rocos 2013 metais pasakojo, kad su Freddie, princese Diana ir komiku Kenny Everettu kadaise yra praleidusi nuostabią popietę. Kaip savo knygoje rašė aktorė, visi jie gėrė šampaną, o televizorius, nors ir rodė serialą, buvo paliktas be garso – visi keturi jie turėjo kur kas labiau intriguojantį pokalbį, nei seriale.

Netrukus princesė Diana visiems pasiūlė pašėlti homoseksualų bare iki paryčių. Komikui ši idėja nepasirodė gera – jis netgi perspėjo princesę, kad juos tikriausiai užtiks paparacai, o vėliau spaudoje pasirodysiančios princesės Dianos nuotraukos niekam nepatiks.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto šia įsikišo F. Mercury. „Leisk merginai šiek tiek pasilinksminti“, – sakė jis.

Teigiama, kad netrukus po to princesė Diana iš tiesų iškeliavo linksmintis kartu su Freddie. Tiesa, ji dėvėjo didžiulius akinius nuo saulės, karišką švarką bei kepurėlę.

REKLAMA

„Kai įėjome į barą jautėmės taip, kad akivaizdu, jog su mumis – princesė Diana. Galvojome, kad ji gali būti atpažinta bet kurią minutę“, – rašė C. Rocos.

Vis dėlto moteriai pasisekė: „Atrodė, kad žmonės jos nepastebi. Ji tarytum pradingo, ir tai jai be galo patiko.“

Tiesa, užsienio žiniasklaidoje minima, jog šia istorija, nors ir pasakota jau ne vienąkart, tiki ne visi. Kai kurie įsitikinę, kad princesė Diana, žinodama, kaip geltonoji spauda ją persekioja, tokiu apsilankymu bare niekuomet nebūtų rizikavusi.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad garsusis atlikėjas ilgus metus tai, kad yra homoseksualus, slėpė net nuo savo šeimos.

REKLAMA
REKLAMA

Įvairiomis užuominomis apie tai, kad yra homoseksualus, jis mėtėsi ne kartą, vis dėlto savo šeimai niekuomet taip ir nepasakė tiesos. 

Kaip ir buvo rodoma 2018 metų juostoje „Bohemian Rhapsody“, kuri buvo apie Freddie gyvenimą, atlikėjo mama, Jer Bulsara, visuomet savo sūnų palaikė ir gynė. O štai su tėvu – Bomi Bulsara – Freddie nesutarė, mat šis nenorėjo priimti jo profesijos.

Ir nors su mama ir seserimi Kashmira Cooke dainininkas buvo itin artimas, tiesos apie savo kitą gyvenimo pusę nesiryžo pasakyti net joms.

Tiesa, tai, kad jis turėjo galybes vaikinų, o paskutiniuos gyvenimo metus praleido Londone su savo mylimuoju Jimu Huttonu, buvo atvira paslaptis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pasirodo, kad tai jo motinai Jer buvo ypatingai skaudu – tą ji patvirtino ir 2006 metų interviu. Paklausta, ar F. Mercury yra kalbėjęs apie savo potraukį vyrams, jo mama vos girdimai sušnabždėjo „ne“.

„Jis nenorėjo mūsų liūdinti. Tuo metu… žmonės buvo kitokie, nei dabar. Dabar juk viskas atvira, ar ne?“ – kalbėjo moteris.

Jer tikėjo, kad Freddie prisipažins ne tik šeimai, bet ir viešai, mat niekuomet negalvojo, kad jos sūnus mirs nesulaukęs geresnių laikų. 

Tiesa, tai – ne vienintelė paslaptis. Žinomas vyras nuo šeimos, norėdamas visus apsaugoti, slėpė ir savo AIDS ligos diagnozę. Vėliau paaiškėjo, kad šeimos nariai tai nutuokė, tačiau niekuomet nežinojo, kaip rimtai jis sirgo.

REKLAMA

„Galiausiai supratome, kad jis serga, tačiau nežinojome, kaip rimtai. Galiausiai, 1990-aisiais, Kasmira pamatė žymę ant jo kojos. Tai buvo AIDS žymė. Mes paklausėme, kas tai yra, ir kada tai pagerės? Freddie atsakė: „Turite suprasti, kad tai, ką aš turiu, yra amžina. Aš mirsiu“, – atlikėjo žodžius prisiminė vienas šeimos narys.

Paskutinis Freddie ir jo motinos Jer pokalbis įvyko prie jo mirties patalų, atlikėjo namuose, Londone, kuriuos buvo nupirkęs savo buvusiai žmonai, Mary Austin. 

„Buvo labai daug emocijų, labai sunku. Jis paklausė: „Ar tau viskas gerai? Ar tave erzino žiniasklaida?“ Pasakėme, kad jis dėl mūsų nesirūpintų. Jis taip sirgo, o vis tiek buvo toks rūpestingas“, – prisiminė jo mama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų