REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo karščiausių aktualijų laidą „Karštai su tv3.lt“, įtempto siužeto serialus: „Havajai 5.0“ ir „Tobula kopija“, siaubo filmą „Pjūklas 3“ bei stebėti įspūdingas kovos scenas filme „Vyriausiasis vadas“. 

TV3, TV6, TV8, TV3 Play ir Go3 siūlo karščiausių aktualijų laidą „Karštai su tv3.lt“, įtempto siužeto serialus: „Havajai 5.0“ ir „Tobula kopija“, siaubo filmą „Pjūklas 3“ bei stebėti įspūdingas kovos scenas filme „Vyriausiasis vadas“. 

REKLAMA

02.00 val. per TV3 Play – serialas Havajai 5.0. Egzotiškieji Havajai slepia ne tik linksmybes, bet ir nusikaltimus. Narplioti juos, pačius įvairiausius – nuo pagrobimų iki terorizmo – paskirta mažai Havajų policijos grupei, kuriai vadovauja leitenantas Styvas Makgaretas, buvęs laivyno pareigūnas.

19.30 val. per TV3 karščiausių aktualijų laida „Karštai su tv3.lt“. Tai atvira drąsių pokalbių ir diskusijų laida apie tai, kas mums visiems rūpi, skauda dabar. Šiandien laidos tema – ar naujasis Seimas bus geresnis už buvusįjį?  Ar pavyks pagerinti šios institucijos prestižą? Apie tai diskutuos Viktorija Čimilytė-Nielsen ir Arūnas Valinskas.

21.00 val. per TV8 melodrama „Advokatų nebučiuoti“. Tikriausiai nerastume didesnių priešingybių profesinėje veikloje nei skyrybų advokatai Spenceris ir Emilė. Jų klientų gynybos metodai yra absoliučiai priešingi – Emilė kruopšiai ir sąžiningai ruošiasi byloms, o Spenceris atsiduoda likimui ir mėgsta improvizuoti. Visiškai skirtingai advokatai žvelgia ir į meilę. Emilė netiki amžina meile, o Spenceris galvoja, kad kiekvienas turi sau skirtąjį. Sėkmingi teisininkai susirems modelio Klarisos ir jos vyro bei asmens sargybinio Bleiko skyrybų byloje. Įsiplieks tikra konkurencinė ugnis. Bekovojant už skirtingus interesus Emilė ir Spenceris nueis labai toli, o kartą net atsidurs vienoje lovoje, tačiau nė vienas neprisipažins bent kiek įsimylėjęs. Ar lemta nugalėti skirtumus ir pasiduoti meilei?

REKLAMA
REKLAMA

22.00 val. per TV3 veiksmo filmas „Vyriausiasis vadas“. Veiksmo filmų žvaigždė Stivenas Sigalas (Steven Seagal) vaidina CŽV agentą Džeiką. Kovoje su nusikalstamo tarptautinio tinklo sindikatu žūsta vienas iš Džeiko kolegų. Siekdamas atkeršyti už kolegos mirtį, agentas kartu su kitais komandos nariais palieka darbą CŽV ir suformuoja grupuotę vieninteliam tikslui: atkeršyti. Įtemptas veiksmas, įspūdingos kovos scenos ir sprogimai – filmas prikaustys nuo pirmos minutės.

REKLAMA

23.05 val. per TV6 siaubo, trileris „Pjūklas 3“.  Taisyklės sulaužomos tik tam, kad žaidimas būtų dar šiurpesnis. 165 milijonai dolerių pasaulio kino teatruose. Žiaurusis maniakas Pjūklas kažkur paslaptingai pradingo, tačiau garsas apie jo siaubingus žaidimėlius vis tiek nenutyla. Policijos pareigūnai išsiaiškina šokiruojančią žinią, kad kruviną darbą sėkmingai atlieka visiems pažįstama Amanda, kuriai ne kartą buvo pavykę išsigelbėti iš negailestingų spąstų ir tapti didvyre. Bet dabar sutrikusios psichikos mergina pasirinko visiškai kitą kelią ir nusprendė pratęsti savo mokytojo nesveikų fantazijų įgyvendinimą. Būtent ji pagrobia savo pamainą ligoninėje užbaigusią gydytoją Lyn Denlon ir nugabena į apleistą rūsį, kuriame naujosios aukos jau laukia žiaurusis Pjūklas.

Go3 siūlo žiūrėti serialą „Tobula kopija“. Serialo herojės – kone visą amžinybę nebendravusios sesės dvynės. Jos gyvena visiškai skirtingus gyvenimus. Brigita – buvusi narkomanė striptizo šokėja, kurios kasdienybės nepavydėtų niekas. Džaneta – elegantiška aukštuomenės dama, iš pažiūros gyvenanti idealų gyvenimą. Kai Brigita papuola į didžiulę bėdą, neturėdama kur prisiglausti atvyksta pas savo dvynę seserį, su kuria buvo siaubingai susipykus ir nebendravo metų metus. Priešingai, nei iki šiol balansavusi ties socialinio gyvenimo paraštėmis Brigita, Džaneta mėgaujasi daugelio svajones primenančia kasdienybe. Paaiškėja, jog Džanetos gyvenimas gal net baugesnis nei visko mačiusios Brigitos...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų