REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau šį sekmadienį TV3 žiūrovus prie televizorių ekranų pritrauks muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ finalas, kurio metu paaiškės, kuris žinomas žmogus ar grupė taps šių metų projekto nugalėtojais. 

Jau šį sekmadienį TV3 žiūrovus prie televizorių ekranų pritrauks muzikinio šou „X faktorius. Žvaigždės“ finalas, kurio metu paaiškės, kuris žinomas žmogus ar grupė taps šių metų projekto nugalėtojais. 

REKLAMA

Dalyviai intensyviai ruošiasi paskutiniam savo pasirodymui, ir tikisi žiūrovų palaikymo, o grupė „Twosome“ savo gerbėjams netgi paruošė ypatingą staigmeną, apie kurią buvo užsiminę jau ir kiek anksčiau…

Grupė „Twosome“, kurią sudaro trys nariai – Justinas Stanislovaitis, Paulius Šinkūnas ir Zigmantas Baranauskas – „X faktorius. Žvaigždės“ sceną drebino kiekvieną sekmadienį, o jų pasirodymai būdavo palydimi ne tik didžiulių ovacijų, bet ir nuostabos šūksnių. 

„Kad ir kokie nesubrendę kartais atrodome, stengiamės savo pasirodymus padaryti išskirtinius, kitokius ir kupinus geros nuotaikos. Paulius visuomet labai kruopščiai apgalvoja pasirodymų niuansus. Mes su Zigmantu pažeriame vieną kitą neblogą idėją. O tada vyksta aritmetiniai procesai ir išvedamas vienas, geras rezultatas,“ – šypsojo Justinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, patys jie jau ir anksčiau yra užsiminę apie tai, kad viso to nesitikėjo – siekė pasirodyti bent jau pirmojoje tiesioginėje transliacijoje. Vis dėlto kiekvieną sekmadienį pasikartojanti sėkmė grupę motyvavo stengtis ir toliau.

REKLAMA

Paklaustas, ar jaudinasi prieš didįjį finalą, „Twosome“ grupės narys Justinas šypsojosi, kad darbo yra tiek, jog tokių minčių į galvą nė nėra kada įsileisti. „Mano asmeniniai projektai taip pat sparčiai juda į priekį. Šiuo metu rašau 2 filmams garso takelius, kuriu albumą kuriame lietuvių kalba susipina su kitomis. Prie viso to, „Twosome“ kūrybiniai susitikimai, tad jauduliui nėra vietos“, – šypsojosi jis.

Nepaisant to, kad grupės „Twosome“ pasirodymai visuomet būdavo įspūdingi, visą laiką jie žiūrovus intriguodavo tuo, jog buvo pripažinę, kad gyvai prieš repeticijos susitikti pavykdavo labai retai. „Iš tiesų, pusiau juokais, pusiau rimtai sakydavome, kad nerepetuojame. Tai nereiškia, kad nesiruošėme savo pasirodymams, tačiau, kaip ir minėjau ankščiau, darbų galybė apsunkina galimybę dalyvauti repeticijose fiziškai, todėl daug ką darėme nuotoliniu būdu“, – sakė Justinas.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, projekto finalas reikalauja kitokių pastangų: „Šįkart susitiksime gyvai. Tikrai ne 100 valandų, tačiau visus taškus ant „i“ vis tik reikia sudėlioti gyvai. Choreografijos paprastai nuotoliniu būdu neišmoksi. Vis tik savo pasirodymams ruošiamės kruopščiai ir atsakingai (šypteli).“

Praėjusią laidą grupė suintrigavo žiūrovus užsimindama, kad galbūt finalo metu netgi pristatys dainą, su kuria ketina dalyvauti šių metų nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje. „Tikrai taip. Eurovizinę dainą jau turime, ji yra paruošta. Jeigu sulauksime pakankamo žiūrovų palaikymo, tikrai pristatysime savo naujausią dainą, su kuria dalyvausime „Eurovizijos“ nacionalinėje atrankoje „X Faktorius. Žvaigždės“ finalo žiūrovams“, – sakė J. Stanislovaitis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, ar nesibijo dalyvauti šių metų „Eurovizijoje“ žinant pasaulyje susiklosčiusią situaciją, bei istoriją, kaip nutiko praėjusių metų nugalėtojams, grupei „The Roop“, Justinas šypsojosi sakydamas, kad sunku būtų teigti, jog „The Roop“ likimas toks jau blogas.

„Vis tik daina sukosi ir MTV kanale, ir nuskambėjo per visą pasaulį. „Eurovizijos“ rengėjai patvirtino, kad šiais metais konkursas įvyks, todėl baimintis tikrai nėra ko. Labai norėtume atstovauti Lietuvai šių metų konkurse, tačiau, net jei dėl kokių nors priežasčių jis ir neįvyktų, muziką kuriame žmonėms, gerą nuotaiką skleidžiame žmonėms. Ir tai, manau, yra svarbiausia“, – sakė jis.

REKLAMA

Visi atlikėjai prieš tiesioginį eterį neslepia jaudulio, tačiau kiekvienas iš jų su tuo tvarkosi savaip – grupė „Twosome“ čia ne išimtis. „Visi esame profesionalai, todėl kiekvienas prieš pasirodymą kaupiamės savaip. Kas tinka vienam, nebūtinai tinka ir kitam. Taip pat esame ganėtinai racionalūs žmonės – suprantame, kad ko neprivalgei, to neprilaižysi. Natūralus jaudulys visada yra. Tačiau į viską žiūrime labai natūraliai ir koncentruojamės ties geru pasirodymu“, – sakė Justinas.

O štai paprašytas įvardyti didžiausią konkurentą „X faktorius. Žvaigždės“ projekte, Justinas paminėjo iš tiesų viena iš favoričių laikomą merginą: „Turėčiau sakyti, kad visi yra nuostabūs, visi geri. Taip, aišku, ir yra, nes visi patekę į superfinalą, yra to verti. Tačiau, jeigu konkrečiai reiktų įvardyti, tai, sakyčiau, Milita. Ji turi didžiulį fanų palaikymą.“

REKLAMA

Tiesa, nors grupės „Twosome“ pasirodymai visuomet atrodo itin sklandūs, pasirodo, kad nenumatytų niuansų būta ir eterio metu. „Vienintelis kartas, kuris man pačiam įstrigo, tai per kėdžių etapą, kai Zigmantas pradėjo sklaidytis su fejerverkais. Gavau žarijų ir ant plaukų. Bet negalėčiau teigti, kad buvo kažkokių itin nenumatytų atvejų – viskas ėjosi pakankamai sklandžiai“, – prisiminė J. Stanislovaitis.

Jei laimėtų didjį projekto finalą, Justinas teigė, kad pirmiausia – gerai išsimiegotų, o tada jau prasidėtų bendri grupės pasiruošimo darbai „Eurovizijai“. „Ko gero, panašus scenarijus laukia ir nelaimėjus „X faktoriaus“. Iš tiesų, laimėti būtų labai smagu, ir būtume tikrai laimingi. Bet vien tai, kad esame superfinale, mus motyvuoja dar daugiau kurti, skleisti pozityvą ir stebinti Lietuvos ir ne tik Lietuvos žmones“, – pokalbį baigė atlikėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų