REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Princas Williamas ir Kate Middleton (nuotr. SCANPIX)

Princas Williamas ir jo mylimoji hercogienė Kate Middleton per visus metus, kol yra kartu, yra išgyvenę įvairiausių akimirkų, vis dėlto viena buvo akivaizdu – vienas be kito jie tiesiog negali. 

5

Princas Williamas ir jo mylimoji hercogienė Kate Middleton per visus metus, kol yra kartu, yra išgyvenę įvairiausių akimirkų, vis dėlto viena buvo akivaizdu – vienas be kito jie tiesiog negali. 

REKLAMA

Tiesa, vieno ypatingo patatimo K. Middleton yra sulaukusi ir iš princo Williamo pamotės, Camillos Parker-Bowles.

Princas Williamas ir Kate ėmė susitikinėti dar tada, kai mokėsi universitete, o K. Middleton netrukus suprato, kad jos statusas dabar – ypatingas. Tai pastebėjo ir princo Charleso žmona Camilla, kuri nusprendė pasidalinti tuo, kas anksčiau padėjo ir jos pačios santykiuose su princu.

Anot karališkosios šeimos biografo Roberto Lacey, Camilla papasakojo Kate, kaip išlikti santykiuose su itin užimtu princu. Pasirodo, kad moteris pasiūlė Kate visą savo dienotvarkę imti derinti prie jo.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, tuo metu princas nebuvo toks užimtas, koks yra dabar – jis beveik galėjo mėgautis įprastu studentišku gyvenimu ir romanu su Kate, mat pagal specialų privatumo raštą, jis kuriam laikui buvo pasitraukęs iš dėmesio centro.

REKLAMA

Vis dėlto vos baigęs mokslus, princui Williamui buvo priskirta daugybė karališkųjų įsipareigojimų, tarp kurių – ir pirmoji kelionė vienam į Naująją Zelandiją darbo reikalais, kai jam tebuvo vos 23 metai.

Įdomu tai, kad Kate Camillos patarimo klausyti linkusi nebuvo, ir vietoje to, jog lauktų Williamo skambučio, sugalvojo atsarginį planą, jei kartais princas nuspręstų ją palikti. „Kate turėjo tikslą ištekėti, tačiau kartu suprato, kad turi turėti savo pačios nepriklausomą karjerą“, – rašė R. Lacey.

Kaip vėliau pridėjo biografas, tokią taktiką ji pasirinko ir dėl asmeninių priežasčių, ir dėl to, kaip atrodys visuomenės akyse. 

REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad nepaisant to, kad dažniausiai girdime, kad princo Williamo ir jo mylimosios Kate meilės istorija iškart priminė pasaką, pasirodo, kad realybėje viskas buvo kiek kitaip. Apie karališkąją šeimą rašęs Tomas Quinnas papasakojo, kad pirmasis jų susitikimas toli gražu minėtos pasakos nepriminė…

Sunku patikėti, tačiau pasirodo, kad pirmasis jų susitikimas priminė sceną iš romantinio filmo, mat Williamas prieš Kate… nukrito.

„Viena iš linksmesnių istorijų yra ta, kad princas taip norėjo susipažinti su Kate, kad ją pamatęs suklupo ir nukrito sakydamas, kad tai – baisi pradžia, ir ji tikriausiai pamanys, kad jis – pats tikriausias nevėkšla“, – pasakojo T. Quinnas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Williamui pasisekė, kad K. Middleton iškart ėmė juoktis, o visai netrukus jie tapo ir draugais.

Jų draugystė truko pakankamai ilgai – iki tos akimirkos, kai vieno šou metu Kate ant podiumo nepasirodė vilkėdama permatomos suknelės. Ji taip sužavėjo Williamą, jog netrukus jis ėmė matyti Middleton visai kitokioje, šįkart jau romantiškoje šviesoje.

Kaip teigiama užsienio žiniasklaidoje, tąkart princas atsisuko į savo draugą Fergusą Boydą ir tarė: „Oho, Fergusai, Kate – karšta!“

Anot kito karališkosios šeimos korespondento – Simono Vigaro – princas buvo įpratęs, kad merginos jį visuomet sekioja, o štai Kate elgėsi visiškai natūraliai, per didelio susidomėjimo nerodė.

REKLAMA

„Ji puikiai sužaidė. Jis tikrai buvo daugelio merginų taikinys universitete, tačiau minėtame šou jis pagaliau pamatė ir Catherine“, – pridėjo korespondentas.

Todėl nors princui Williamui Kate ir galėjo pasirodyti nepasiekiama, iš tiesų, anot pačios Kate, viskas buvo kiek kitaip. 2009 metais davusi interviu apie sužadėtuves su princu, K. Middleton atviravo, kad iš tiesų su princu susipažinti be galo jaudinuosi, o kai pirmąkart jį pamatė – labai išraudo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų