REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
„The Roop“ koncertas Katedros aikštėje (nuotr. Katažinos Polubinskos)

Vilniaus „Sostinės dienose“ Katedros aikštėje nugriaudėjo koncertas, į kurį susirinko didelis būrys žmonių. 

45

Vilniaus „Sostinės dienose“ Katedros aikštėje nugriaudėjo koncertas, į kurį susirinko didelis būrys žmonių. 

REKLAMA

„Eurovizijos 2020“ favoritai „The Roop“ ir hiphopo muzikos grupė „G&G Sindikatas” su programa „Unplugged“ užbūrė žiūrovų širdis. 

Kviečiame žiūrėti grupės „The Roop“ koncerto akimirkas: 

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad šiandien prasidėjo ilgamete tradicija tapusi didžiausia miesto šventė – festivalis „Sostinės dienos 2020”.

Gedimino prospekte, Katedros, V. Kudirkos ir Lukiškių aikštėse, parke prie Lietuvos nacionalinio muziejaus ir naujoje renginio lokacijoje, Neries krantinėje ties Baltuoju tiltu, net tris dienas puikią nuotaiką dovanos įvairūs kultūros, muzikos renginiai ir įsimintinos pramogos. 

Rugsėjo 4–6 dienomis planuojamos šventės programa šiemet dėl karantino buvo pakoreguota ir vietoj užsienio atlikėjų pasirodymų „Sostinės dienų“ scenose žiūrovai išvys laukiamiausias Lietuvos grupes ir muzikos atlikėjus, kurie sukurs geriausių emocijų kupinus vakarus.

REKLAMA
REKLAMA

„Vilnius – bendruomeniškumą puoselėjantis miestas, kuriame per amžius išsaugoti daugiakultūriai lobiai atviri visiems ir kurio ilgametes tradicijas kuria kiekvienas mūsų. Tai vienas pažangiausių miestų, rodančių pavyzdį kitiems, kai sudėtingose situacijose būtini apgalvoti veiksmai ar išmintingi sprendimai. Dabartinėse aplinkybėse, kurias dėl koronaviruso išgyvena visas pasaulis, „Sostinės dienose“ tikimės vilniečių bei svečių supratingumo, tolerancijos, atidos ir kantrybės. Prašome festivalio renginiuose dalyvauti dėvint kaukes ir pasirūpinti ne tik savo, bet ir artimųjų saugumu. Sukurkime jaukių ir saugių miesto švenčių tradiciją”, – kvietė Vilniaus miesto mero pavaduotoja Edita Tamošiūnaitė.

Vilniečiai bei jų bičiuliai, atėję į „Sostinės dienas“, galės susipažinti su naujausiomis vizualiųjų menų ekspozicijomis, gurmaniškomis naujovėmis, atrasti unikalius dizaino ir meno dirbinius, išvysti nepakartojamą 3D vaizdo projekciją ant vandens, aplankyti įvairus renginius ir pasisemti puikios nuotaikos ilgam.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų