REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tokio pašnekovo kaip kretingiškis Viktoras laidos „Prieš srovę“ komanda seniai nebuvo sutikusi, o ir jo istorija tikrai neeilinė. Vyras skundžiasi, kad apgaulės būdu jo buvusi žmona iš vyro išviliojo visą turtą ir jam tepaliko garažą. Viktoras įtaria, kad pasirašydamas viską iš jo atėmusią sutartį jis buvo apsvaigintas ar net užhipnotizuotas. O pagalbos jis kreipėsi net į Lietuvos prezidentą Gitaną Nausėdą.

Tokio pašnekovo kaip kretingiškis Viktoras laidos „Prieš srovę“ komanda seniai nebuvo sutikusi, o ir jo istorija tikrai neeilinė. Vyras skundžiasi, kad apgaulės būdu jo buvusi žmona iš vyro išviliojo visą turtą ir jam tepaliko garažą. Viktoras įtaria, kad pasirašydamas viską iš jo atėmusią sutartį jis buvo apsvaigintas ar net užhipnotizuotas. O pagalbos jis kreipėsi net į Lietuvos prezidentą Gitaną Nausėdą.

REKLAMA

„Gerbiamas prezidente, kreipiuosi į jus su dideliu prašymu. Noriu, kad jūs mane priimtumėte ir padėtumėte mano byloje. Nebeturiu, kur kreiptis, nebeturėsiu greitai, kur gyventi, būsiu visiškai nuogas, visiškai basas. Taip pat kreipiuosi į teisėsaugą, teisingumo ministrą, kreipiuosi į Antaną Vinkų, Levutę Staniuvienę“, – į Lietuvos politikus kreipėsi vyras.

Negana to, vyras uždavė klausimą ir savo buvusiai žmonai Angelei (vardas pakeistas).

„Aš noriu dabar tavęs paklausti, ką aš tau padariau, kad tu mane palikai taip, padarei mane su visais teismais ir viskuo nuogą basą, aš nebeturėsiu, kur gyventi. Kas čia atsitiko? Ar čia jaučiat malonumą?“, – klausė su buvusia žmona kariaujantis Viktoras.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien Viktoras įtaria tapęs klastingojo buvusios žmonos ir jos brangių advokatų sąmokslo auka. Viktoras atskleidė, kad prieš jį, pasirašinėjant su žmona taikos sutartį, galimai buvo panaudota hipnozė, o gal jo psichika buvo paveikta kokiomis nors psichotropinėmis medžiagomis. Visa tai kol kas tik Viktoro spėlionės ir įtarimai, bet kaip paaiškinti nepaaiškinamus dalykus?

REKLAMA

Vyras tikino, kad jis jautė baisų spaudimą pasirašyti taikos sutartį, pagal kurią dabar jis nebeturi nieko.

„Dabar greičiausiai sukčiavimas ir apgavystės vyksta ne taip, kaip prieš 30 metų. Dabar viskas daroma su visokiomis įtaigomis ir t.t. Labai stipriai jutau. Pajutau galvuviršy tokį spaudimą. Patikėkit, toks kaip aukštos įtampos zirzimas, toks spaudimas, kad tu skaitai ir nieko nebejauti. Jie sako skaityk ir pasirašyk, o tu plaukioji. Aš paskui išbėgau į koridorių paskutiniu momentu – Viktorai, tu dar nepasirašei. Galvoju, kad jis mane temps atgal, aš jam pasirašau ir galvoju, bėk tu nuo manęs. Būtų buvus tokia sutartis, kad man rankas ir kojas nukapoja, aš būčiau ir tą pasirašęs“, – tikino Viktoras.

REKLAMA
REKLAMA

Iš buvusios lūpų – grasinimai

Pasak Viktoro, jo buvusi žmona Angelė (vardas pakeistas) iš jo atėmė viską – net tėvų paliktą namą Kretingoje, žemių, jo paties rankomis ir lėšomis statytą namą. Esą moteris net ir bendras jų šeimos santaupas – 25 tūkstančius eurų – galimai pasisavino. Vyrui Angelė tepaliko tik garažą.

„Tu nieko neturėsi, tu būsi ubagas, tu stovėsi prie konteinerio, su tavimi niekas negyvens, tu iš viso būsi niekas, aš tave suėsiu“, – buvusios žmonos žodžius atskleidė Viktoras.

Negi Viktoro tikrai laukia benamio dalia ir ubago terba, nors vyras, kaip pats sako, visą gyvenimą sunkiai dirbo? O gal vyras bus priverstas apsigyventi tame garaže, kuris vienintelis jam liko iš viso nekilnojamojo turto? Bet kaip ten gyventi, kai ten net tualeto nėra, jau nekalbant apie dušo kabiną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Bet gal visai ne turto Viktoro buvusiai žmonai reikėjo, o paties Viktoro? Žodis po žodžio ir vyras prasitarė, kad Angelė buvo labai pavydi – nuolat jį sekė ir kontroliavo, ar kitos moters vyras nesusirado.

„Nes čia toks kaip fašizmas gaunasi – viską atimti, žmogų sužlugdyti. Čia yra absurdas, aš nežinau, kur čia pas mus tas teisingumas“, – laidoje „Prieš srovę“ teigė Viktoras.

Vyro pašonėje – nauja meilė

Bet gal tikrai Viktoras paskui svetimus sijonus lakstė žmoną namie pamiršęs? Viktoras bet kokius ėjimus į kairę neigia. Pasak jo, Angelė jį tik spaudė prie darbo, tad jokioms kitoms moterims laiko neliko. Vyras net pravirko prisiminęs, koks jis nelaimingas buvo santuokoje.

REKLAMA

„Ji nenorėjo manęs paleisti. Nežinau, kokia čia meilė, bet čia ne meilė. Čia yra prievarta. Tu būk pas mane, tu būk už berną, tu dirbk – pavalgei, pamiegojai, eik dirbti. Sako, ko tu daugiau nori – pavalgei, pamiegojai“, – pasakojo Viktoras.

Vyras tikino, kad jis norėjo supratingumo ir palaikymo, bet to iš buvusios žmonos jis niekada nejautė.

„Patikėkit, sunku. Kai vis dirbi ir galvoji, kodėl man tokia dalia, už ką. Aš negaliu“, – vos ašaras tramdė Viktoras.

O šiandien prie Viktoro glaudžiasi jau nauja širdies draugė Irena. Šiuo sunkiu laikotarpiu Viktorui ji – vienintelė paguoda. Tai gal Irena ir tapo buvusios Viktoro žmonos Angelės keršto ir pavydo priežastimi? Ar dėl to, kad Viktoras susirado kitą moterį, buvusi žmona nusprendė viską iš jo atimti?

REKLAMA

Irena sako, kad ji jų šeimos neskyrė ir pridūrė, kad kai susipažino su Viktoru jis jau seniai buvo išsiskyręs su savo buvusia žmona. Tačiau vos tik Angelė sutinka Viktorą ir Ireną mieste, ji negaili kandžių žvilgsnių.

„Aš manau, kad čia yra kerštas jam. Už tai, kad jis turi namus, normaliai gyvena, jis nenusigėrė – normaliai žmogus gyvena. Kad ir be jos jis gali gyventi. Aš bent taip galvoju. <...> Jeigu tau įdomu, tai tu ateik ir pasikalbėk su manimi, aš juk ne žvėris. Aš jų neišskyriau, aš į jų gyvenimą neįlindau“, – tikino Viktoro širdies draugė Irena.

Buvusi žmona atsisakė komentuoti situaciją

Tai kaip taip nutiko, kad buvusiai Viktoro žmonai atiteko visas turtas? Viktoras laidos „Prieš srovę“ komandai parodė jo paties pasirašytą sutartį, pagal kurią jis atiduoda savo turtą buvusiai žmonai. Viktoras šiandien pats apstulbęs žiūri į savo parašą ir nieko nesupranta. Pasak Viktoro, joks sveiko proto vyras tokios sutarties nepasirašytų. Tai kaip tai galėjo nutikti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras sako, kad pasirašinėdamas sutartį jautėsi tarsi apsvaigintas ar užhipnotizuotas ir nebežino, ką net galvoti.

„Nenoriu aš pripažinti sutarties ir nepripažinsiu nei dabar, nei po mirties. Kabinetuose daroma įtaiga žmonėms. Taip, patikėkite. Aš jaučiau. Man pylė kažką į kavą. Buvo atvažiavęs čia žmonos advokatas pas mane, nesupratau, kodėl. Vaikšto čia, paveiksluoja ir sako, kad nenusimink, Viktorai, mes tave vis tiek sutvarkysim. Nesvarbu, kad čia tavo garažas, bet tu greitai jo neteksi. Toks lengvas šantažėlis“, – pasakojo Viktoras.

Laidos „Prieš srovę“ komanda nusprendė paskambinti ir Viktoro buvusiai žmonai Angelei.

„Jūsų buvęs vyras sako, kad jūs jį palikote be turto, nuogą basą, apgaulės būdu paėmėte viską, kas jam priklausė. Ką jūs galėtumėte tuo klausimų pasakyti?“, – klausė žurnalistė Vesta Grainė.

REKLAMA

Tačiau išgirdusi klausimą, Angelė pasakė, kad nenori, jog jos komentarai būtų viešinami ir padėjo telefono ragelį.

Tad kol kas neįmanoma suprasti visos šios situacijos neišgirdus ir kitos pusės. Kaip sakė laidos „Prieš srovę“ komanda, kol kas galima tik nebent užjausti Viktorą.

Visą reportažą ir dar daugiau detalių pamatykite siužete, esančiame straipsnio pradžioje.

Laidą „Prieš srovę“ žiūrėkite kiekvieną antradienį 19:30 per TV3 televiziją.

VISĄ LAIDĄ PAMATYKITE ČIA:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų