REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
iPhone 12 (bendrovės nuotr.)

Visai neseniai už Atlanto pristatytas naujausias bendrovės „Apple“ telefonas „iPhone“ jau parduodamas ir Lietuvoje. Kai kurie jo modeliai kainuoja gerokai per 1 tūkst. eurų. Už tokią sumą galima nusipirkti nenaują, bet tvarkingą ir važiuojantį automobilį.

12

Visai neseniai už Atlanto pristatytas naujausias bendrovės „Apple“ telefonas „iPhone“ jau parduodamas ir Lietuvoje. Kai kurie jo modeliai kainuoja gerokai per 1 tūkst. eurų. Už tokią sumą galima nusipirkti nenaują, bet tvarkingą ir važiuojantį automobilį.

REKLAMA

Mažiausias naujos serijos modelis „iPhone 12 mini“, priklausomai nuo atminties dydžio, kainuoja nuo 829 eurų iki 999 eurų. „iPhone 12 Pro Max“ – nuo 1279 eurų iki 1639 eurų. Tiesa, kai kurie operatoriai telefonus gali siūlyti ir kitomis kainomis.

Portale „Autoplius.lt“ galima rasti bent keturis skelbimus apie parduodamus naudotus, bet be defektų automobilius, kurie būtų ne senesni kaip 2010 m. gamybos, turėtų galiojančią technine apžiūrą ir kainuotų iki 1500 eurų.

Mažiausias serijos modelis turi 5,4 colių įstrižainės ekraną, sveria vos 135 g ir turi tokius pat vidinės atminties ir spalvų pasirinkimus kaip ir „iPhone 12“.  

REKLAMA
REKLAMA

Kaip skelbiama pranešime žiniasklaidai, techniniais parametrais „iPhone 12 mini“ visiškai prilygsta anksčiau pasirodžiusiam „iPhone 12“. Jame rasite galingą „A14 Bionic“ procesorių, detalų „OLED“ ekraną su „Retina XDR“ technologija, pažangią dviejų kamerų sistemą, dvigubą optinio priartinimo diapazoną ir kitas svarbiausias naujos serijos ypatybes.

REKLAMA

Kompaktiškas „mini“ modelis taip pat kaip ir „iPhone 12“ pagamintas iš kosminėje aviacijoje naudojamo aliuminio. Šis išmanusis, kaip ir kiti trys 12-tos serijos modeliai pasižymi keturis kartus atsparesniu „Ceramic Shield“ stiklu, „IP68“ atsparumo vandeniui ir dulkėms sertifikatu, erdviniu garsu, 5G ir „MagSafe“ aksesuarų palaikymu.

„iPhone 12 mini“ modelis šiuo metu yra mažiausias, ploniausias ir lengviausias 5G ryšį palaikantis telefonas pasaulyje. Šį modelį galima rinktis iš juodos, baltos, specialaus leidimo PRODUCT (Red) raudonos, žalios ir mėlynos spalvų.

REKLAMA
REKLAMA

Tuo metu „Pro Max“ flagmanas yra didžiausias iki šiol pristatytas „iPhone“ modelis. Jis turi ir patį didžiausią, 6,7 colių ekraną („Pro“ modelio ekrano įstrižainė – 6,1 colio).

Naujasis flagmanas turi didžiausią kameros jutiklį iš visų iki šiol išleistų „iPhone“ telefonų. Jis net 47 proc. didesnis nei ankstesniame „iPhone 11 Pro Max“ modelyje ir užtikrina net 87 proc. aukštesnę vaizdo kokybę fotografuojant prieblandoje.

Kameroje veikia daug naujų technologijų. „LIDAR“ vaizdo jutiklis skirtas naktiniams portretams ir geba net tamsoje tiksliai nustatyti atstumus iki objektų bei automatiškai juos sufokusuoti. „Deep Fusion“ funkcija ryškioms ir detalioms nuotraukoms.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Smart HDR 3” technologija subalansuoja nuotraukoje esančius elementus (šešėlius, tekstūras ir formas) bei suteikia jai aiškumo. O „Dolby Vision“ leidžia filmuoti kokybiškus 4K raiškos HDR vaizdo įrašus. Taip pat čia veikia penkis kartus didesnis optinio priartinimo diapazonas, kuris leidžia išgauti dar kokybiškesnes nuotraukas net fotografuojant objektus iš toli. 

Be to, tiek „Pro“, tiek „Pro Max“ modeliai pagaminti iš itin patvaraus chirurginio nerūdijančio plieno.

„iPhone 12 Pro Max“ galima rinktis iš sidabrinės, pilkos grafito, aukso ir naujos vandenyno mėlynos spalvų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų