REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Petras Gražulis ir Birutė Navickaitė (tv3.lt fotomontažas)

Šiandien įvykusiame Seimo posėdyje svarstant naujų Lietuvos Konstitucinio Teismo teisėjų paskyrimą, Petras Gražulis, gavęs progą pasisakyti, nesusilaikė ir nepagailėjo aštrių žodžių.

10

Šiandien įvykusiame Seimo posėdyje svarstant naujų Lietuvos Konstitucinio Teismo teisėjų paskyrimą, Petras Gražulis, gavęs progą pasisakyti, nesusilaikė ir nepagailėjo aštrių žodžių.

REKLAMA

Seimo narys ne tik prisiminė savo dukrelės vaiko motiną, buvusią mylimąją Birutę Navickaitę, bet ir ilgą laiką šalyje aptarinėtus Ramūno Karbauskio bei Gretos Kildišienės santykius.

Kaltindamas Seimo narį Povilį Urbšį dvigubais standartais, P. Gražulis neslėpė, kad šia tema jam kalbėti tikrai nėra paprasta.

„Pažiūrėk, kokius tu reikalavimus kėlei dėl santykių Karbauskio ir Kildišienės. Kiek tu, kaip sako, rodei pirštu į Ramūną Karbauskį“, – priminė jis.

„Konstitucinio Teismo pirmininkas – taip kalba visuomenė – susirado gražią draugę, ją padarė Konstitucinio Teismo kanclere, o dabar nori gal savo gyvenimo draugę padaryti Konstitucinio Teismo teisėja“, – toliau tikino P. Gražulis.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Seimo nario, tai – prastas pavyzdys visuomenei. „Ir, man atrodo, gėda Seimo pirmininkui, kad jis pasirinko šitokią kandidatūrą. Aš galėčiau dar pašmaikštauti ir pasakyti – tai palaukit, gal ir Birutę įtaisykit bent žuvininkystės departamento direktore kažkokia? Įsteikit kokias pareigas“, – kiek pralinksmėjęs dar pridėjo jis.

REKLAMA

Galiausiai P. Gražulis neteko kantrybės ir dar kartą kreipėsi į P. Urbšį: „Kas čia darosi? Vienas žmogus kaltinamas perdėtai, o kitiems viskas galima mūsų valstybėje? Ir jie rodo dar kažkokį pavyzdį. Baikit juokus. Povilai, susimąstyk, ką tu kalbi.“

Vis dėlto kiti Seimo nariai gėdino kolegą, kad jis elgiasi neetiškai, seksistiškai, skleidžia gandus ir nepatvirtintą informaciją, viešai abejoja teikiamos kandidatės kompetencija ir patirtimi.

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad tuo metu Seimo buvo svarstomas nutarimas dėl Ingridos Danėlienės paskyrimo Lietuvos Respublikos Konstitucinio Teismo teisėja. Kandidatė apgailestavo, kad posėdyje nenagrinėjama jos kompetencija ir patirtis, o skleidžiamos visiškai nepagrįstos apkalbos.

REKLAMA
REKLAMA

O štai paties P. Gražulio ir jo buvusios mylimosios B. Navickaitės dukrelę pirmąjį kartą santykiai plačiai šalyje aptarinėjami iki šiol.

Atvirame interviu dar kiek anksčiau palangiškė buvo pripažinusi, kad seimūnas jau pirmą pažinties dieną pradėjo meilintis ir sakyti gražius žodžius, visgi, pirmojo bučinio teko palaukti netgi savaitę.

„Jis iš pradžių pasirodė džentelmeniškas, nepuolė prie manęs. Jis nepaleido manęs, bet pirmą naktį kai pas mane miegojo net nepabučiavo. Kitą dieną jis atėjo su gėlėmis į darbą, per visą J. Basanavičiaus gatvę nešinas didele puokšte rožių. Pradėjo rodyti dėmesį, daug rašyti žinučių nuo ryto iki vakaro. Buvo dėmesys, gėlės, komplimentai, kelionės tokios netolimos į pirtį, kelis sykius į Latviją važiavome, Karklėje buvome ne vieną kartą sodyboje“, – tąkart atskleidė Birutė.

Vis dėl to vėliau, anot Birutės, Gražulis netgi skatino ją vaikelio atsisakyti, pasidaryti abortą, mat su moterimi nenorėjo rimtų, ilgalaikių santykių. 

Dabar pora palaiko santykius tik dėl dukrelės.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų