REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Prasidėjęs savaitgalis Zodiako ženklams bus apsuptas įvykių gausa. Kai kam priimti sprendimai atneš naudą, sėkmę, o dalis gali nusivilti.

Prasidėjęs savaitgalis Zodiako ženklams bus apsuptas įvykių gausa. Kai kam priimti sprendimai atneš naudą, sėkmę, o dalis gali nusivilti.

REKLAMA

Avinas

Šiandien tikriausiai jausitės apsupti draugiškai nusiteikusių žmonių. Galbūt gausite pajamų iš suteiktos paslaugos. Kita vertus, dėl to gali kilti problemų. Venkite aferų.

Tauras

Pasistenkite ramiai išsiaiškinti jums neaiškius dalykus, nedarykite skubotų išvadų. Logiką junkite su intuicija. Venkite piktnaudžiauti alkoholiu, nes jis tikrai nepadės išspręsti jokių problemų.

Dvyniai

Šiandieną gerai jausitės, jei galėsite be skubos tęsti įprastinius darbus, rūpintis šeima. Rizika, eksperimentai kol kas nieko gero neduotų. Neatidėliokite tų aktualių reikalų, kuriuos nedelsiant reikia atlikti.

Vėžys

Šiandien gana palanku tvarkyti turtinius reikalus. Kai ką sėkmingai pakeisite, patobulinsite. Labiau prižiūrėkite vaikus.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Nusimato trumpos kelionės, informatyvūs kontaktai, interviu. Suksitės lyg vijurkai, kad viską suspėtumėte. Aplinkinius galite nustebinti savo žiniomis, taikliais apibendrinimais.

REKLAMA

Mergelė

Aplinkiniai gali suabejoti kai kuriomis jūsų galimybėmis. Nekonfliktuokite, nepykite. 

Svarstyklės

Būsite nusiteikę aiškintis meilės santykius, ginti vaikų interesus, užsiimti kūryba, populiarinti save ir savo veiklą. Daug kas priklausys nuo to, kaip reikšite mintis, koks jūsų humoro jausmas.

Skorpionas

Dalykiniai reikalai, karjeros perspektyvos tikriausiai rutuliosis norima linkme. Tačiau tai nereiškia, kad bus lengva ir paprasta.

Šaulys

Prieštaringų emocijų suteiks žmogus, kurį laikote savo konkurentu ar oponentu. Turbūt ieškosite racionalaus paaiškinimo savo argumentams pagrįsti. Ne viena problema išsispręs savaime, jei pakeisite taktiką ar bendravimo stilių.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Daug energijos reikalaus verslo, finansų reikalai, tačiau ne be reikalo.

Vandenis

Pravartu domėtis aktualia informacija. Nauji pažįstami suteiks jums vilčių. Darysite jiems įspūdį savo erudicija, tolerancija.

Žuvys

Nusimato daug darbo tarnyboje ar versle. Tikėtini susitikimai su svarbiais veikėjais, galinčiais turėti įtakos jūsų darbų sėkmei.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų