REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
12
80-metę senutę vedęs vaikinas tikina, kad pinigai jam nerūpi (tv3.lt fotomontažas)

Jungtinės Karalystės TV laidos „This Morning“ žiūrovus savo seksualinio gyvenimo detalėmis su jaunu egiptiečiu šokiravusi pensininkė už mylimojo ištekėjo.

12

Jungtinės Karalystės TV laidos „This Morning“ žiūrovus savo seksualinio gyvenimo detalėmis su jaunu egiptiečiu šokiravusi pensininkė už mylimojo ištekėjo.

REKLAMA

Mohamedas Ahmedas Ibrihamas (35) sužavėjo senutę britę Iris Jones (80) – pora praėjusiais metais susipažino per feisbuką, o tada ji nuskrido su juo susitikti į Egiptą.

Pasak „Al–Watan“ naujienų tarnybos, pora dabar oficialiai susituokė. Mohamedas pasakojo: „Manęs nedomina nei pilietybė, nei pinigai – aš dirbu ir, ačiū Dievui, išgyvenu iš savo pinigų.“

Manoma, kad vestuvės vyko Egipte ir Iris atsivertė į islamą, rašoma dailymail.co.uk.

Su iš Kairo kilusiu Mohamedu Iris pirmą pokalbį užmezgė praėjusią vasarą per feisbuką, diskusijų apie ateizmą grupėje. Pirmą kartą meilėje jis moteriai prisipažino per socialinius tinklus, o vėliau savo jausmus patvirtino pirmą kartą Iris pamatęs gyvai Kairo oro uoste praėjusių metų lapkričio mėnesį.

„MailOnline“ jis anksčiau šiais metais pasakojo: „Labai jaudinausi, bet tą akimirką, kai ją pamačiau, iškart žinojau, kad tai – tikra meilė. Esu labai laimingas vyras, kad man pasisekė sutikti tokią moterį.“

REKLAMA
REKLAMA

Mohamedas dirbo suvirinimo darbų prižiūrėtoju, bet Iris atvažiavus į Kairą jis darbą metė, kad galėtų visą savo laiką leisti su ja. Jis su tėvais, dviem seserimis ir broliu gyvena trijų miegamųjų name, Mohamedas yra vyriausias iš keturių vaikų.

REKLAMA

Jis griežtai neigia, kad su Iris yra dėl jos pinigų ar galimybės gauti britišką pasą. Iki pensijos valytoja dirbusi Iris gyvena 220 000 svarų sterlingų kainuojančiame namuke iš kas savaitę gaunamos 200 svarų pensijos ir neįgalumo pašalpos.

Mohamedas sako: „Man nesvarbu, kur gyvename ir kiek ji turi pinigų, noriu tik būti su Iris. Galų gale, jos teisė rinktis, kurią šalį ji norės vadinti savo namais – tai gali būti tiek Anglija, tiek Egiptas. Žmonės galvoja, kad su ja esu dėl neteisingų priežasčių. Žinau, kad Anglija – graži šalis ir kad ten nori gyventi daugybė žmonių, bet man tai nesvarbu. Esu pasirengęs su ja gyventi bet kurioje pasaulio šalyje.“

REKLAMA
REKLAMA

Mohamedas atskleidė, kad kai Iris buvo atvažiavusi į Egiptą, jis atsivedė ją pavakarieniauti savo namuose, kur ji pabendravo su jo mama:

„Mano mamai Iris labai patiko, jos puikiai sutarė ir nebuvo jokių problemų dėl kalbos. Mano mama sako, kad jei aš laimingas, ir ji laiminga. Mano mama daugiau nieko ir nenori, tik kad jos sūnus būtų su ta moterimi, kurią iš tiesų myli.“   

Prieš daugiau nei 40 metų su pirmuoju vyru išsiskyrusi Iris dabar susitaupė pinigų ir vėl nuvažiavo į Egiptą, kur susituokė su Mohamedu, gyvenančiu Gizoje. Poros santykiai iškilo į viešumą anksčiau šiais metais, kai jie abu dalyvavo Britanijos „ITV“ laidoje „This Morning“, kur pasakojo apie didžiulį amžiaus skirtumą ir atskleidė keletą intymaus gyvenimo detalių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Interviu „MailOnline“ iš savo namų Gizoje, netoli nuo Kairo, Mohamedas pabrėžė, kad nors daugelis žmonių jų santykių atžvilgiu nusiteikę skeptiškai, jo meilė Iris – tikra.

„Gali atrodyti keista, kad tavo žmona yra 20 metų vyresnė už tavo mamą, bet tai – meilė,“ – sakė jis. – „Meilė akla. Kai vyras įsimyli moterį, visai nesvarbu, kiek jai metų ir kaip ji atrodo.“ 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų