REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Būrimas (nuotr. Fotolia.com)
28

Rugsėjo 26 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Naudingų rūpesčių metas, kai viskas išeina į naudą. Palanku aiškintis nesklandumus, kilusius dėl pinigų.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Netikėto nušvitimo, nelauktos sėkmės metas, kada viskas pasisuka jums palankia linkme. Svarbiausia stebėti, girdėti, mokytis. Popiet tiks imtis neatidėliotinų reikalų, susitikti su reikalingais žmonėmis: susitelkite ir padarykite tai, kas išties svarbu, nes ši diena užtikrins tolesnę sėkmę.

REKLAMA

Dvyniai

Mažiau galvokite, kaip sunku, kaip viskas neaišku ir miglota, kitaip galite praleisti šios dienos puikiąsias galimybes. Labiau pasikliaukite likimu ir neatsisakykite to, ką jums siūlo gyvenimas.

Vėžys

Iki pietų nederėtų imtis ko nors svarbaus ar sunkaus. Vėliau bus sėkmės ir naujų pergalių metas. Galite sulaukti aukšto įvertinimo, pripažinimo.

Liūtas

Tinkamas laikas dalykiniams reikalams tvarkyti. Galite sulaukti vertingos pagalbos, paramos, gauti puikių pasiūlymų – juos verta priimti.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pirma dienos pusė nekokia, tačiau popiet prasideda jūsų sėkmės laikas, kai reikia rizikuoti ir energingai, drąsiai spręsti susikaupusias problemos. Tiesa, įsiklausant į intuiciją: jei nebūsite įsitikinę savo sėkme, geriau reikalo visai nesiimkite.

Svarstyklės

Draugų ir partnerių dėka pakreipsite įvykius naudinga linkme, tad nepraleiskite progos svarbiam susitikimui, pokalbiui ir susitarimui, per tai įgysite didesnę apsisprendimo ir manevravimo laisvę.

Skorpionas

Kai atsiribosite nuo rūpesčių, išgyvenimų, problemų, viskas savaime susidėlios, išsispręs, rasite ir atsakymus į varginančius klausimus. Svarbūs dalykai atsivers per nuojautas, sapnus, tad labiau pasikliaukite intuicija, elkitės taip, kaip sako nuojauta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Pirma dienos pusė nekokia, geriau netvarkyti svarbių reikalų. Viskas pasikeis popiet, kai jėgų persvara taps akivaizdžiai jūsų naudai. Dabar galite imtis reikšmingų dalykų.

Ožiaragis

Dabar galite pasiekti tai, ko seniai troškote. Nebijokite nei vargo, nei triūso, būkite atkaklūs ir laimėsite. Tinka tvarkyti darbo reikalaus, su vadovybe aptarti jūsų karjeros perspektyvas.

Vandenis

Reikalai netikėtai gali sparčiai pajudėti į priekį. Tai gero persilaužimo reikaluose ar santykiuose su draugais, mylimu žmogumi metas: nepamirškite mylimam žmogui pasakyti tai, kas abiem svarbu.

Žuvys

Nesureikšminkite galimų nedidelių nesklandumų, nepersistenkite ko nors siekdami, šiandien kai kas savaime išsispręs jūsų naudai. Gautų pasiūlymų, ypač iki pietų, nederėtų atsisakyti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų