REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

O dabar pažvelkime, ką sako mūsų orų žemėlapiai.

O dabar pažvelkime, ką sako mūsų orų žemėlapiai.

REKLAMA

Ramius, gražius, saulėtus orus Lietuvoje ir aplinkiniuose kraštuose lemia ir artimiausiomis dienomis lems aukšto slėgio sritis, kurios centras rytoj bus ties Suomija.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ji plukdo mums šiltus orus nuo Ukrainos. Nestorų debesų skraistė priartės tiktai antroje savaitės pusėje.

REKLAMA

Kanarų salose – puikūs, vasariškai šilti, bet ne per karšti orai, Hurgadoje saulė ir 34 karščio, Antalijos apylinkėse oras šils iki 29, Romoje rytoj 22, Barselonoje 21 laipsnis. 21 šilumos ir Paryžiuje, didžiuliam plote tarp Londono ir Varšuvos rytoj apie 19 laipsnių. Lietuvoje bei jos apylinkėse irgi maždaug tiek, be to, bus ir saulėta.

O štai lietuviams - nuostabios žinios. Artimiausiomis dienomis džiaugsimės jau labai seniai jausta šiluma! 

REKLAMA
REKLAMA

Apie orus artimiausią naktį labai sunku kalbėti ilgai, mat nieko ypatinga nevyks. Po mažai debesuotos ir saulėtos dienos prasidės mažai debesuota, o dažnai ir visai giedra, dėl to žvaigždėta naktis. Iš giedro dangaus lietaus, žinoma, nesulauksime, vėjas rytinių krypčių, tačiau nestiprus, dėl to kur nors gali suboluoti rūkas.

Rytoj išauš dar vienas saulėtas rytas. Diena irgi bus tokia pat – arba visai giedra, arba danguje bus labai aukštų, saulės lengvai įveikiamų plunksninių debesų. Vėjas rytinių krypčių, nelabai silpnas, bet ir nestiprus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kitaip tariant, artimiausią parą Lietuvoje numatomi išties puikūs orai. Ir naktį, ir dieną debesuotumas bus visai menkas, dažnai ir visai jokio, dėl to naktimis turės ką stebėti žvaigždėto dangaus mylėtojai, o dieną orai bus saulėti. Tiesa, naktį kur nors gali suboluoti rūkas. Vėjas rytų, vidutinio stiprumo. Oras naktį atvės iki 8 – 10, prie jūros bus apie 12 laipsnių, dieną šils iki 17 – 19 laipsnių šilumos.

Per kitas dvi paras orus lemiančios sąlygos, galima sakyti, nesikeis, dėl to ir orai išliks maždaug tokie patys, tai yra giedri, dienomis saulėti, ir, žinoma, be lietaus. Oras naktimis atvės iki 7 – 9 laipsnių, bet dienos pradės po truputį vėsti: trečiadienį šils iki 15 – 17, ketvirtadienį jau iki 13 – 15, prie jūros maždaug 16 laipsnių šilumos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų