REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Dailės mokytoja su vyru (nuotr. facebook.com)

Kaip įtariama, dėl lytinio santykiavimo su 4 savo mokiniais, policijos areštinėje atsidūrė vidurinės mokyklos dailės mokytoja.

15

Kaip įtariama, dėl lytinio santykiavimo su 4 savo mokiniais, policijos areštinėje atsidūrė vidurinės mokyklos dailės mokytoja.

REKLAMA

Arkanzaso valstijoje JAV gyvenanti ir dirbanti Jessie Lorene Goline (25 m.) po ilgai trūkusio tyrimo trečiadienį suimta apkaltinus ją susitikinėjimu ir lytiniais santykiais su paaugliais vaikinais.

Šis įvykis į dienos šviesą išlindo vienam iš nukentėjusiųjų tėvų pradėjus įtarinėti Goline užsiimant nepadoria veikla.

Atsiradus grasinimams sužaloti moterį, į tai turėjo įsikišti ir mokyklos darbuotojai, teigė „ArkansasOnline“.

Įtariamos aukos pačios prisistatė policijos pareigūnams ir papasakojo apie neteisėtus santykius su Jessie Lorene Goline.

Tyrėjams vienas jų pasakojo, kad mokytoja priekabiavo netgi pamokų metu, gyrė jo išvaizdą, taip pat atsiuntė nuotrauką, kurioje ji pozavo vien tik su apatinėmis kelnaitėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Pasak šaltinių, kitas nukentėjusysis pasakojo, kad po pamokų vieną jų Goline nusivežė į savo butą. Ten, kaip teigiama, mokytoja ir mokinys užsiėmė seksu, o po to paauglys vėl buvo parvežtas į mokyklą. Auka taip pat pridūrė, kad tą patį vakarą pas Goline lankėsi ir jo bendraklasis.

REKLAMA

Visi nukentėję paaugliai pradėjo susirašinėti su mokytoja ir, laikui bėgant, jų žinučių turinys tapo vis seksualesnis.

3 iš 4 su Goline santykiavusių mokinių mokėsi Marked Tree vidurinėje mokykloje, o dar vienas nukentėjusysis buvo iš rytų Ponset rajone esančios privačios mokyklos.

Dailės mokytojai pareikšti kaltinimai lytiškai santykiavus tik su vienu nepilnamečiu paaugliu, nes kitiems 3 mokiniams jau buvo suėję 18 metų.

Goline tvirtino, kad nepilnametis vaikinas melavo apie savo amžių ir teigė esantis vyresnis. Pasak teismo dokumentų, apie tai, jog yra jaunesnis, nei 18 metų, mokinys jai pasakė jau po sekso.

REKLAMA
REKLAMA

Marked Tree mokyklos direktoriui Mattui Wrightui paklausus mokytojos, ar ji nepadoriai kontaktavo su bent vienu iš savo mokinių, Goline atsakė „Aš nenoriu netekti savo vyro“ bei pridūrė - „Mes mylėjomės“.

Direktorius sakė, kad jau buvo berenkantis pareigūnų numerį, kad apie dailės mokytoją praneštų policijai, kai pro duris su ašaromis akyse įžengė pati Goline. Paklausus, kas nutiko, moteris prisipažino apie netinkamą elgesį.

Jei dailės mokytoja teismo sprendimu bus pripažinta kalta, jai gresia nuo 10 iki 40 metų kalėjimo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų