REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
7
Dviejų vaikų mama turi įspūdingą gerbėjų ratą

Jauna mama, kuri jau spėjo sukurti itin populiarią sportinės aprangos imperiją ir kurią „Instagram“ socialiniame tinkle seka įspūdingas kiekis vartotojų, atskleidė, kad viskas prasidėjo nuo neryškios vonioje darytos asmenukės.

7

Jauna mama, kuri jau spėjo sukurti itin populiarią sportinės aprangos imperiją ir kurią „Instagram“ socialiniame tinkle seka įspūdingas kiekis vartotojų, atskleidė, kad viskas prasidėjo nuo neryškios vonioje darytos asmenukės.

REKLAMA

Kvynslande, Australijoje gyvenanti Tammy Hembrow (23 m.) augina du vaikus ir gali pasigirti neįtikėtina net 7 mln. gerbėjų armija. Be to, galima teigti, kad ši moteris – labiausiai „Instagram“ tinkle atpažįstamas australų kilmės veidas.

Tammy sakė, kad jos sėkmės pradžia gali būti laikoma susiliejusi nuotrauka, kurią ji socialiniame tinkle paviešino 2013-aisiais. Būtent nuo tada moteris atsidūrė daugelio internautų dėmesio centre.

„Niekad negalvojau, kad mane seks tiek daug gerbėjų, kiek jų turiu dabar. Mano sekėjai įkvepia mane nesustoti ir siekti daugiau, tad tikiuosi, kad dalindamasi savo žiniomis, patirtimis bei patarimais, jiems atsilyginu“, - sakė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai laukiausi sūnaus Wolfo, daug laiko praleidau namuose, o mano draugės tuo metu linksmindavosi klubuose.

Nuobodžiaudama „Youtube“ tinklalapyje pradėjau žiūrėti makiažo pamokėles, fotografuoti. Supratusi, kad man tokia veikla patinka, nusprendžiau su visais dalintis ir savo fitneso kelione, kelti sporto rezultatų nuotraukas.“

REKLAMA

Sūnų Wolfą (2 m.) ir dukrą Saskią (1 m.) auginanti Tammy vadovauja sportinių drabužių kompanijai „Saski Collection“. Ji taip pat tapo Khloe Kardashian kurtų džinsų modeliu. Tačiau milijonų internautų dėmesį prikaustė būtent jos nepriekaištinga figūra ir sporto salėje ištreniruotas užpakaliukas.

„Didžiuojuosi, kad esu jauna mama, išsilavinusi ir sunkiai dirbanti moteris, kuriai taip pat patinka makiažas ir mada. Būtent tokį žmogų noriu parodyti ir savo gerbėjams, net jei po juo slepiasi kur kas daugiau asmeninių savybių“, - teigė moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Tammy teigė, kad turint tokią didelę gerbėjų armiją, nori ji to ar ne, sulaukia ir patyčių. Tarp tūkstančių moterį giriančių ir liaupsinančių komentarų nesunku išvysti ir nemažai žiaurių ir menkinančių replikų.

„Manau, jog kartais žmonėms būtų neprošal priminti, kad aš esu tik žmogus ir matau kiekvieną jų komentarą. Jei jau parašote ką nors pikto ir negatyvaus, apie tai sužinau ir dažniausiai užblokuoju“, - sakė Tammy.

Moteris retkarčiais dirba modeliu ir demonstruoja savo drabužių linijos prekes, pozuoja prieš fotoobjektyvą viešai dalinasi savo sveikos mitybos ir sporto planais, dažniausiai skirtais ką tik pagimdžiusioms moterims.

„Nenoriu, kad po gimdymo moterys pasiduotų ir manytų, jog jų kūnai yra visiškai sunaikinti ir jos niekada nebebus tokios, kaip anksčiau. Tiesa ta, kad tikriausiai nebūsite, tokia, kaip prieš nėštumą, tačiau galite tapti geresne savo versija“, - užbaigė Tammy.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų