REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Atviri santykiai (nuotr. Fotolia.com)

 Dažniausiai tenka girdėti apie moteris, kurių vyrai pasirinko kitas moteris. Ar jos paliktos? Turiu savo požiūrį šiuo klausimu. Jis labai paprastas: Didysis Režisierius paima nuo moters vyrą tik tam, kad jai būtų geriau.

34

 Dažniausiai tenka girdėti apie moteris, kurių vyrai pasirinko kitas moteris. Ar jos paliktos? Turiu savo požiūrį šiuo klausimu. Jis labai paprastas: Didysis Režisierius paima nuo moters vyrą tik tam, kad jai būtų geriau.

REKLAMA

Tai nėra bausmė. Tai yra realus gyvenimas, kai Dievas moteriai sako: gana, eik toliau, aš tavimi pasirūpinsiu. Taigi, sakyčiau, kad moterys, kurių vyrai pasirinko kitą moterį, yra globojamos ir jomis rūpinasi pats geriausias Žemės vyras. Nutinka ir taip, kad moteris pasirenka nebūti su konkrečiu vyru. Net po daugelio metų. Pasikalbėkim.

Moters prieraišumas

Moteris savo prigimtimi yra labai prieraiši būtybė. Atsiduoda ir iš karto prisiriša. Ir jau nebesvarbu, ar jai tinka tas vyras, ar ne. Ji tiesiog būna su juo, kaip būnasi, susituokia, gimdo vaikus, gamina valgyti, tvarko namus, kovoja, nusileidžia, pataikauja, pyksta, bet kojų pagal paskirtį nenaudoja. Dažniausiai poros iširimo aktyvus iniciatorius būna vyras.

Tai nėra nei gerai, nei blogai. Nėra vieno skyrybų kaltininko. Ir nesvarbu, kas inicijuoja skyrybas, svarbu suvokti, kad abu partneriai turi po dalį atsakomybės. Visgi, moteriai atsitraukti nuo vyro yra labai labai labai sudėtinga. Tai padeda daugumai moterų išsaugoti ištikimybę ir neardyti lizdo, net jei jis jau senokai yra nebe tas lizdas, apie kurį tiek vyras, tiem moteris kadais svajojo.

REKLAMA
REKLAMA

Tai moteriai trukdo būti laimingai ir sėkmingai. Juk paisom kažkokių dogmų, kažkokių kažkieno primestų scenarijų apie gyvenimą "ilgai ir laimingai".

REKLAMA

Kai moteris nubunda

Savo nuotoliniuose kursuose sutinku daug moterų, kurios yra labai kuo nors nepatenkintos. Jos kaltina, tėvus, mamas, mokytojus, vaikus ir, žinoma, vyrus.

Svarbiausio dalyko jos nežinojo: visi artimieji skirti tik tam, kad jos gyventų savo gyvenimą, priartėtų prie savasties ir visuomet būtų savimi. Visi artimieji tol žadina moterį, kol ji nubunda.

Viena kursų dalyvė rašo: aš tik dabar supratau, kad niekada negyvenau savo gyvenimo ir niekada nebuvau savimi. Ką gi: artimieji puikiai atliko savo vaidmenį, ačiū jiems, gyvename toliau.

Kai moteris atsipeikėja, jai daug kas pasikeičia. Daug kas pasikeičia ir jos vyrui. Reikia laiko, kad vyras susipažintų su tikrąja žmona. Ir ta pažintis dažniausiai būna labai graži ir prasminga, juk žmonės susitinka neveltui.

REKLAMA
REKLAMA

Nusišalinęs vyras

Kuo skundžiasi moterys? Nubudusios moterys dažniausiai mato šalia savęs vyrą, kuris ja iš tiesų nesidomi. Ir tai yra abiejų partnerių pasekmė.

Moteris ilgą laiką leido būti vyrui savaime suprantamu objektu. Kaip namų šlepetės: kur palikai, ten ir radai. Moteris leidosi kontroliuojama. Vyras daug ką nulemdavo be jokio kito partnerio įsitraukimo.

Vyras gali puikiai aprūpintį moterį finansiškai, šeima gali nieko nestokoti. Nubudusi moteris, kuri pradeda gyventi sąmoningai, atsakingai ir renkasi būti savimi, nebegali ir nebenori būti vienam vyrui tiesiog gražia dekoracija.

Moteris pasiruošusi išgyventi bet kokį finansinį diskomfortą, tačiau atsisako imituoti darną šeimoje, kurioje vyras jau seniai, o gal ir niekada iš tiesų nesidomėjo ja - žmogumi, lyginančiu jam marškinius, gaminančiu jam pusryčius, tvarkančiu namus ir pan.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vyras, įpratęs vartoti visas teikiamas paslaugas, net gali ir nesusimąstyti apie tai. O verta.

Ką daryti?

Justice Schanfarber, populiarus vedybų konsultantas, pataria vyrams skirti bent po 5 minutes per dieną.

Turiu nuvilti visus vyrus: taip pigiai neatsipirksite. Esmė ta, kad moteris jaučia, kada ji rūpi, o kada - ne.

Vyras gali nieko neklausti, gali neskirti nė 5 minučių kas dieną, tačiau rūpintis moterimi ir ją globoti bei mylėti, jai svarbiu būdu rodyti dėmesį. Dauguma moterų jaučia vyro nesidomėjimą, tačiau bijo net savęs klausti - kas tai? Ramina save fraze "visos taip gyvena".

Ir kai koks nors pažįstamas elgiasi dėmesingai, jos mano, kad nėra vertos to dėmesio. Yra. Ir dar kaip. Vyrui verta nuolat rodyti dėmesį savo moteriai. Vien jau todėl, kad tos moters nejaudintų kitų vyrų rodomas dėmesys, sakomi komplimentai. Tad 5 minučių maža. Senovės išminčiai sakydavo - skirk moteriai bent 20 minučių savo brangaus laiko. Ir jie neklydo.

REKLAMA

Mylėk arba pasitrauk

Tik pagalvokim: komplimentus įprasta sakyti svetimoms, kolegėms, aptarnaujančiam personalui, siekiant palikti įspūdį. Tačiau retas vyras pačius gražiausius komplimentus sako savo žmonai, su kuria nugyveno virš 10 ar 20 metų.

Retas vyras siekia palikti gerą įspūdį savo žmonai. Kas nutiko? Vyrai klaidingai galvoja, kad vesdami jie jau nusipirko moterį. Jie jau nusipelnė visko, ką ji gali duoti geriausio. Tačiau taip nėra, brangūs vyrai.

Moterys vertos jūsų dėmesio kasdien. Tad jei jūs nenorite "dirbti", pasitraukite nuo savo išrinktosios ir netrukdykite jai tapti laiminga.

Arba pradėkite ją iš tiesų mylėti, jaudinkite ją visaip kaip ir ji nesimėgaus svetimų vyrų širdingumu. Moteris bus soti ir laiminga kaip jūsų partnerė.

REKLAMA

Kaip mylėti?

Moterys dažniausiai yra atsidavusios ir moka daug duoti. Vyrams tenka to mokytis: domėkitės, kaip ji jaučiasi, domėkitės jos visokiais išgyvenimais, nesiūlykite jai skubotų sprendimų, tiesiog būkite šalia jos gedinčios, suglumusios, sutrikusios, verkiančios ar pykstančios.

Darykite jos mėgiamą arbatą. Sužinokite, kokia yra jos mėgiama arbata. Nepriimkite asmeniškai jos stiprių emocijų, o savo buvimu šalia raminkite ją.

Mylėkite ją visokią ir neatstumkite, kai ji tampa nepatogi.

Moterys patiria per daug vyriškų manipuliacijų ir tai nėra teisinga. Moterys patiria per daug psichologinio smurto ir tai yra žalinga. Kai moteris nubus, ji nesitaikstys su mužikiškumu. Ne todėl, kad nemylės vyro.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ji tiesiog pradės mylėti save. Ir net mylėdama savo vyrą, sugebės jį palikti. Kad išsaugotų save bet kokia kaina. Ir ji bus to verta. Jei moteris turi vaikų, ji labai daug savęs jiems atiduoda, todėl vyrui verta labai greitai užaugti ir pasirūpinti partneryste su moterimi.

Ateikite pabūti su žmona, patylėti, stebėkite ją ir jūs nustebsite, kokia ji įdomi, kokia švelni, kokia jautri, kokia ištverminga ir kokia nuostabi. O tai pastebėję, galėsite jai visa tai susakyti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų