REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Traškūs čeburekai

Savaitgalis yra puiki proga pagaminti ką nors gardaus sau ir visai šeimai. Išmėginkite ponios Loretos Grigalevičienės traškių čeburekų receptą, kuriuo ji dalijasi ne tik su feisbuko grupės „Loretos išbandyti receptai“ nariais, bet ir su tv3.lt skaitytojais. 

14

Savaitgalis yra puiki proga pagaminti ką nors gardaus sau ir visai šeimai. Išmėginkite ponios Loretos Grigalevičienės traškių čeburekų receptą, kuriuo ji dalijasi ne tik su feisbuko grupės „Loretos išbandyti receptai“ nariais, bet ir su tv3.lt skaitytojais. 

REKLAMA

Mielosios šeimininkės, pasiraitokite rankoves ir pirmyn į darbus! Pažadame, rezultatas pranoks lūkesčius. 

Čeburekams reikės:

4 stiklinių miltų 1,5stiklinės vandens 75 ml alejaus 0,5 a.š.druskos 0,5 a.š.cukraus 1 v.š.degtinės (galima keisti actu) riebalų kepimui

(Stiklinė - 250 ml)

Miltus suberti į dubenį, padaryti duobutę. Suberti druską, cukrų, supilti aliejų, degtinę, vandenį.

Užminkyti tešlą. Gali prireikti truputį miltų (priklauso nuo miltų rūšies). Tešla turi gautis elastinga. Kai ji bus pagaminta, tešlą įvyniokite į maistinę plėvelę. Dėkite į šaldyuvą 45 minutėms.   

REKLAMA
REKLAMA

Įdarui: 300g.mėsos faršo 1vnt svogūno (didelis) pipirai ,druska 50~70ml vandens arba sultinio

Į faršą dedame smulkiai pjaustytą svogūną, beriame pipirus, druską, pilame vandenį arba sultinį,viską išmaišome.

Išėmę iš šaldytuvo, tešlą pasidaliname į 20 rutuliukų ir gaminame čeburekus. Nepamirškite, kad tešlą reikia kočioti plonai. Čeburekus verdame riebaluose ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų