REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naglio Šulijos savaitės horoskopas:

Naglio Šulijos savaitės horoskopas:

REKLAMA

Avinas.

Nedidelių, tačiau gana svarbių darbų gali būti išties nemažai, ir jums neliks nieko kita, kaip imtis visko iš eilės. Laimė, energijos, veiklumo irgi nestigs, dėl to viskas vyks sklandžiai ir greitai. Be to, šią savaitę gali labai nudžiuginti santykiai su artimu žmogum.

Jautis.

Puikus metas – būsite linksmi, kūrybiški, o progų smagiai pasilinksminti gali būti daugiau nei sugebėsite aprėpti. Nekeista, jeigu bus priežastis atsiskleisti ir jausmams. Būtų ne savaitė, o tikra rudens šventė, bet visiškai užsimiršti neleis gausėjantys nedideli, tačiau gana svarbūs kasdieniai darbai.

Dvyniai.

Gali būti, jog daugiausia laiko bei pastangų pareikalaus namai, šeimos reikalai. Palankus metas imtis ar tęsti darbus, dėl kurių namie bus erdviau, patogiau ir gražiau. Šalia „namų darbų“ daugės ir smagių, malonių dalykų, galimybių smagiai pasilinksminti. Būsite kūrybiški.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys.

Būsite labai atviri ir smalsūs, o progų bei priežasčių daug judėti ir daug bendrauti įvairiausiomis temomis irgi bus daug, todėl akivaizdu, kad akiratis visose srityse tiktai plėsis. Taip pat šią savaitę įsibėgės visokie darbai namie ar veikla, susijusi su namais bei šeimos reikalais.

REKLAMA

Liūtas.

Bus svarbūs piniginiai, turtiniai reikalai. Atrodo, kryptinga veikla šioje srityje naudos tikrai atneš. Tačiau ne tik nauda bus svarbi – būsite atviri, daug ir noriai bendrausite su visokiais žmonėmis, būtinai reikės susitikti su draugais, pasikalbėti.

Palankus metas ko nors mokytis.

Mergelė.

Būsite ir labai drąsūs bei veiklūs, ir labai žavūs, jausmingi, ir tuo pat metu iškalbingi bei dalykiški. Šios savybės labai padės imtis veiklos, į kurią kibsite ar kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Beje, sėkmė lydės tuos, kuriems svarbūs piniginiai reikalai.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės.

Būsite žvalūs ir puikios nuotaikos, dėl to bus lengva daryti ne tik tai, ką gerai mokate, bet ir tai, kam reikia kūrybinio įkvėpimo. Savaitės pradžia gali nudžiuginti ir sėkme tvarkant piniginius reikalus, siekiant finansinės naudos. Keblumų gali kilti tiems, kurie siekia teisingumo ar tvarko juridinius reikalus.

Skorpionas.

Darbe darbo ne per daugiausia, namie viskas savo vietose, dėl to dienos slinks ramiai. Pirmoje savaitės pusėje galima finansinė sėkmė. Smagios, įdomios veiklos gali pasiūlyti artimi draugai, atrodo, kai ko galima imtis tiesiog dabar.

Šaulys.

Atrodo, nestigs veiklos darbe, profesijos srityje. Šioje srityje būsite linkę veikti drąsiai ir išradingai, dėl to ir rezultatų ilgai laukti nereikės. Palankus metas ką smagaus, įdomaus daryti kartu su artimais draugais. Arba būsimus nuotykius planuoti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis.

Pamažu įsibėgėja darbai darbe, profesijos srityje. Kol kas veiklos šioje srityje nebus labai daug, bet kartu yra aišku, kad netolimoje ateityje teks padirbėti kaip reikiant. Vadinasi, dabar belieka numatyti vertus dėmesio tikslus.

Taip pat dabar – palankus metas smagiai kelionei.

Vandenis.

Aplinkybės gali pakrypti dvejopai: arba nieko ypatinga nevyks ir beliks tiktai ilsėtis bei kaupti jėgas ateičiai, arba priešingai – pasiieškoti veiklos, kuri verčia širdį plakti tankiau. Tiems, kurie adrenalino neieško – palankus metas ramiai ir nuotaikingai kelionei.

Žuvys.

Mažai palankios, vertusios elgtis ne taip, ar ne visai taip kaip reikia jums, aplinkybės pamažu keičiasi, švelnėja ir išeitį ar sprendimą rasti bus daug lengviau. Taip pat palankiai aplinkybės klostysis tiems, kurie ieško papildomų finansinių ar kitokių išteklių savo veiklai.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų