REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
Devyniolikmetę įklampino nelegali veikla: kartoja tą patį nusikaltimą (nuotr. Policijos)

 Policija sulaikė Skuodo rajono gyventoją, kuri gabeno 3 tūkst. pakelių nelegalių cigarečių.

4

 Policija sulaikė Skuodo rajono gyventoją, kuri gabeno 3 tūkst. pakelių nelegalių cigarečių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienį apie 11.40 val. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos tarnybos pareigūnai kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 208-ajame kilometre sustabdė automobilį „Opel Vectra“. Mašiną vairavo 19-metė Skuodo rajono gyventoja.

REKLAMA

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, dokumentų patikrinimo metu vairuotojos elgesys Kelių policijos tarnybos pareigūnams sukėlė įtarimų, todėl buvo nuspręsta patikrinti ir automobilio bagažinę. Joje aptiktos 6 kartoninės dėžės su cigarečių pakeliais „NZ Gold“ be banderolių. Cigarečių vertė su privalomais sumokėti mokesčiais – 9060 eurų.

Mergina buvo pristatyta į Klaipėdos apskrities vyriausiąjį policijos komisariatą. Detalesnio automobilio ir bagažo patikrinimo metu papildomai buvo rasti daiktai, kurie galbūt skirti neteisėtai veiklai maskuoti: mobiliojo ryšio dažnio blokavimo įrenginys bei perukas.

REKLAMA
REKLAMA

Patikrinus duomenų bazėje nustatyta, kad mergina šiais metais jau bausta muitinės pareigūnų už analogišką veiklą. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato kriminalinės policijos Ekonominių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai cigarečių gabentojos atžvilgiu pradėjo administracinio nusižengimo bylą dėl akcizais apmokestinamų prekių įsigijimą pažeidžiant nustatytą tvarką.

Skuodo rajono gyventojai gresia bauda nuo 5200 iki 6000 eurų ir automobilio konfiskavimas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų