REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Avinas Aktyvios veiklos metas, kai pavyksta išjudinti įstrigusį reikalą, laimėti užsitęsusią ar beveik pralaimėtą kovą. Imkitės įkūnyti ilgai brandintus sumanymus: jums pasiseks.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras Galimi netikėti naudingi pasiūlymai, juos verta priimti. Tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite, kitiems padėti. Geras laikas svarbioms finansinėms operacijoms.

REKLAMA

Dvyniai Puiki diena, kai viskas tik į gera. Galite susidurti su svarbia informacija, reikalingu, naudingu žmogumi, mokėkite tai įvertinti. Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu, ir tai bus naudinga: liksite suprasti, įvertinti, sulauksite norimos pagalbos.

Vėžys Nors galite sulaukti netikėtos paramos iš partnerių ar savo sutuoktinio, aktyviai dalykinei veiklai ne pats geriausias metas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Palankus laikas bet kokiems reikalams tvarkyti, ypač tiems, kuriems reikia asmeninio žavesio ar tiesiog sėkmės! Tiks tvarkyti vaikų reikalus. Jei esate ramiai nusiteikę, palanku aptarti su jais bendravimo problemas: rasite gerą sprendimą.

Mergelė Tinkamas laikas svarbiems darbams atlikti, atsakingiems dokumentams pasirašyti, taip pat sisteminti savus darbus bei popierius. Neatsisakykite darbe papildomų darbų, pareigų, tai bus naudinga.

Svarstyklės Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palankus metas svarbiems susitarimas, deryboms, teisiniams reikalams tvarkyti. Tinka pradėti bylinėjimąsi, tvarkyti sudėtingus dokumentus. Tinka kreiptis su prašymu į partnerius ar savo tėvus, vadovus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Palankus metas rizikuoti, tvarkyti skolų, draudimo, paveldėjimo reikalus. Tinka skolintis pinigus, imti kreditą. Galite sulaukti ir netikėtos pagalbos.

Šaulys Sklandus ir sėkmingas metas, kai nelauktai viskas tampa taip, kaip reikia. Diena bus tinkama kelionėms ir svarbiems dalykiniams, teisiniams reikalams tvarkyti.

Ožiaragis Svarbus laikas, ypač moterims, palanku spręsti su karjera susijusias problemas, jūs laimėsite. Pasiūlymus dėl veiklos, paaukštinimo verta priimti.

Vandenis Jei sugebėsite pažvelgti į situaciją oponento akimis, bus lengviau spręsti susikaupusias problemas ir pakreipti įvykius reikiama linkme. Tai ypatinga diena, kai galite sulaukti išskirtinio dėmesio, pagalbos iš įtakingų asmenų.

Žuvys Malonių netikėtumų metas – sena svajonė gali išsipildyti (bent jau atsirasti galimybių ją įgyvendinti). Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Verta kreiptis konfidencialios pagalbos.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų