REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
39
Pora svajoja apie vestuves

Žodžiai „svajonių vestuvės“ ir „pigu“ tikrai nebus vartojami viename sakinyje, tačiau ką darytumėte, jei tektų rinktis? Viena pora nusprendė pasielgti kiek kitaip ir kreipėsi į visai nepažįstamus žmones.

39

Žodžiai „svajonių vestuvės“ ir „pigu“ tikrai nebus vartojami viename sakinyje, tačiau ką darytumėte, jei tektų rinktis? Viena pora nusprendė pasielgti kiek kitaip ir kreipėsi į visai nepažįstamus žmones.

REKLAMA

Kanadoje gyvenantys Jasonas Mielke ir Rebecca Hansen – įsimylėję sužadėtiniai. Judviejų pažintis 2015-aisiais metais užsimezgė bibliotekoje, o šią žiemą pora nusprendė susituokti.

Deja, Jasonas neseniai neteko darbo. Nepaisant juos užklupusių finansinių sunkumų, sužadėtiniai nenori nutraukti lapkričio 25 dieną įvyksiančios ceremonijos ir puotos, bet taip pat nenori sumažinti svečių skaičiaus, supaprastinti šventę, tad sugalvojo, kaip, net ir finansiniams sunkumams atsiradus, vis dar turėti savo svajonių vestuves, teigė „CBC“.

Gyvename laikais, kai sutelktinis finansavimas tapo norma, o žmonės, norėdami įgyvendinti svajones, pagelbėti kitiems į bėdą patekusiems artimiesiems, dažnai kreipiasi į visai nepažįstamus ir įvairiuose pasaulio kampeliuose gyvenančius būsimus rėmėjus.

REKLAMA
REKLAMA

Šios poros atveju, Jasonas ir Rebecca tikisi pritraukti kuo daugiau rėmėjų ir aukų, prašydami bendruomenės narių pinigų, mainais pasiūlydami apsilankyti vestuvėse ir sudalyvauti šioje gražioje jaunų žmonių naujo gyvenimo pradžios šventėje.

REKLAMA

Potencialių svečių ir aukotojų prašoma prisidėti prie kurortinių pramogų nuotakai bei jos vyriausiajai pamergei, nuo šalto oro apsaugančiai skarai, cigarams, iki bažnyčios nutiestam raudonam kilimui, ameliankio uogų šampanui, vestuviniam tortui be glitimo.

Tačiau yra nustatyti limitai. Jasonas tvirtai nusprendė nenorintis, kad jos žmonos vestuvinę suknelę puoštų juos parėmusių įmonių logotipai.

„Nežinau, ar dėl to reikės tartis, tačiau esu matęs nuotraukų, kur JAV besituokiančios nuotakos savo sukneles papuošia įvairiausių įmonių etiketėmis, reklaminiais šūkiais. Manau, kad mes to nedarysime“, - teigė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Tiek Jasonui, tiek Rebeccai santuoka simbolizuoja naują gyvenimo etapą, kuris jų laukia po ištvertų sunkumų.

Būsima nuotaka, kol dar nepažinojo Jasono, buvo užpulta savo buvusio vyro, kuris jos vos nenužudė.

„Aš pats užaugau aplinkoje, kurioje vyravo smurtas ir aplaidumas“, - sakė vyras.

„Kai įmonė ar paslaugų tiekėjai, kompanijos mus paremia, jie prisideda prie laimingos ir pozityviomis emocijomis pripildytos akimirkos sukūrimo.

Tai turi ilgai išliekančią vertę. Paramos teikimo galia skatina kitus daryti gerus darbus ir taip nepasiekiamus dalykus paversti įgyvendinamais“, - apie tai, kodėl nusprendė ieškoti paramos internete, pasakojo Rebecca.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų