REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Aaronas Paulas (nuotr. Vida Press)

Serialas „Bręstantis blogis” anksčiau niekam nežinomą ir mažo susidomėjimo sulaukusiuose serialuose suvaidinusį aktorių Aaroną Paulą padarė ryškiai šviečiančia tarptautine žvaigžde.

27

Serialas „Bręstantis blogis” anksčiau niekam nežinomą ir mažo susidomėjimo sulaukusiuose serialuose suvaidinusį aktorių Aaroną Paulą padarė ryškiai šviečiančia tarptautine žvaigžde.

REKLAMA

Rugpjūčio 27 dieną 38-ąjį gimtadienį pažymėjęs aktorius šiuo metu išgyvena pačias geriausias akimirkas savo gyvenime. Žinomas vyras džiūgauja, nes sekasi ne tik karjeroje, bet ir asmeniniame gyvenime.

Savo gerbėjams aktorius pranešė džiugią naujieną – jis ir jo žmona Lauren Parsekian-Paul laukiasi pirmagimio. Tai pora pranešė savo socialiniame tinkle „Instagram“, kur pasidalino augančio pilvuko nuotrauka.

Savo ilgametę širdies draugę aktorius vedė 2013-aisiais metais įspūdingai surengtoje vestuvių ceremonijoje.

Aarono išrinktoji – legendinės praeities aktorės Debros Kelly dukra. Nuostabios išvaizdos Lauren nepriklauso tarptautinio lygio modelių elitui, tačiau taipogi yra susijusi su kino meno pasauliu. Ji anksčiau suvaidino televizijos seriale, o prieš dvejus metus prodiusavo ir režisavo dokumentinį filmą „Finding Kind”, kuriame pati ir suvaidino.

REKLAMA
REKLAMA

Pora labai dažnai viešojoje erdvėje pasirodo kartu meiliai susikibę už rankų, todėl ir nuolat patenka į bulvarinės žiniasklaidos kronikas. Tačiau kažkokių gandų apie A. Paulo ar L. Parsekian-Paul „ėjimą į kairę“, niekur neperskaitysite, nes pora demonstruoja ypatingai artimus ir, atrodo, nesuvaidintus ryšius.

REKLAMA

Aktorių išgarsinęs vaidmuo ir prabangus gyvenimas

Amerikos televizijos pasaulyje sklando kalbos, kad A. Paulas buvo pakviestas suvaidinti tik vienoje „Bręstančio blogio” serijoje. Esą pagal pradinę scenarijaus versiją aktoriaus personažą buvo nuspręsta nužudyti jau viename iš pirmųjų epizodų. Tačiau A. Paulo vaizduojamas jaunas ir gyvenime sunkiai laimės ieškantis bei nuo narkotikų priklausomas Džesio personažas taip patiko scenaristams ir prodiuseriams, kad šie nusprendė vyrą pasilikti visiems penkiems sezonams.

Daugiau kaip prieš du dešimtmečius kultiniuose Amerikos serialuose „Beverli Hillsas 90210” ir „Melrouzo namai” debiutavęs aktorius A. Paulas išties gali džiaugtis tokia likimo dovana. Mat nusifilmavęs „Bręstančiame blogyje” jis tapo itin mėgstamu aktoriumi. Kur jis bebūtų – gatvėse, vakarėliuose, alternatyviosios muzikos festivaliuose – visada paskui jį seka minios gerbėjų.

Besifilmuodamas „Bręstančiame blogyje” aktorius uždirbo pasakiškus honorarus. Už kuriuos jau nusipirko stilingą namą Los Andžele, Holivude. Vairuoja įspūdingai atrodantį, net keleto šimtų tūkstančių JAV dolerių vertės „Lamborghini”.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų