REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vos tik susikūrusi ir jau viename didžiausių vasaros muzikos festivalių kojas spėjusi apšilti grupė Willie Valo, dalinasi dar viena naujiena!

Vos tik susikūrusi ir jau viename didžiausių vasaros muzikos festivalių kojas spėjusi apšilti grupė Willie Valo, dalinasi dar viena naujiena!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Jei ankstesniuose kūriniuose duetas įkvėpimo sėmėsi iš Bavarijos, Kobra 11, Žas ar Audioslave, tai dabar jų protus užvaldė kiek žemiškesni kūriniai – orchidėjos. „Šį kartą mus įkvėpė ne tik visos Lietuvos pamėgta MG International daina, bet gal net labiau mūsų draugo Will Dill meilė gamtai ir gėlėms. Ne veltui planuojame vykti į patentų biurą aiškintis kaip užregistruoti mūsų naujai išrastą orchidėjiško plasnojimo šokį“ – giriasi grupės choreografas Remigijus Balčiūnas.

REKLAMA

„Kaskadiniai triukai, greitis, svylančios padangos, pavojai, prabangios transporto priemonės, naujausia dizainerių apranga, treniruoti kūnai. Taip, viskas sudėta į šį mūsų naujausią darbą, net nebandėme nutolti nuo klišių, o kam išradinėti dviratį, kai esi motociklas.“ – šypsosi vaizdo klipo režisierius Laurynas Šimkevičius.

Daina apie muziką ir jos skleidžiamas emocijas, kurios kartais perauga į šiurpą. „Tekstą rašiau galvodamas apie kūnu nuo muzikos einantį šiurpą. Kaip jis išauga ant odos ir kaip staigiai išdygęs, staigiai ir pranyksta. Ankščiau to nejausdavau, niekada, nuo jokios muzikos kūnu nebėgo pagaugai. Arba tiesiog buvau tą pamiršęs, kol pastaraisiais metais koncertuojant vis dažnėjo tokia emocinė būklė. Vieną vakarą susimasčiau, ką tai reiškia ir kodėl taip vyksta. Kodėl nesugalvojau, bet va tekstas dainai gimė savaime.“ – aplinkybėmis dalinasi grupės narys Valius Klimavičius.

REKLAMA
REKLAMA

Grupės planuose dar daugiau darbo, tikslas vienas - albumas. O kol parengiamieji darbai eina į pabaigą, Willie Valo ketina surengti ir kelis gyvo garso koncertus. Pirma stotelė - Marijampolė, tada laukia Vilniaus eilė ir galbūt kiti miestai. Daugiau naujienų grupės paskyroje socialiniame tinkle Facebook.

Willie Valo – Orchidėja

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų