REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ukrainos pilietis įtariamas vasarą Klaipėdos rajone nužudęs vyrą.

Ukrainos pilietis įtariamas vasarą Klaipėdos rajone nužudęs vyrą.

REKLAMA

Liepos 22 dieną Gobergiškės kaime savo namuose keletu peilio dūrių buvo žiauriai nužudytas 68 metų vyras. Pasak nužudytojo artimųjų ir kaimynų, vienišas vyras gyveno gana uždarą gyvenimo būdą, nebuvo linkęs bendrauti su kaimynais ir nepažįstamais žmonėmis, vengė naujų pažinčių.

REKLAMA
REKLAMA

Policija aiškinosi, kas ir kaip pateko į dažniausiai rakinamus namus bei nudūrė jų šeimininką. Tyrimo metu apklausus įvykio liudininkus ir ištyrus įvykio vietą, rasti įkalčiai pareigūnams šiuo žiauriu nusikaltimu leido įtarti 36 metų Ukrainos pilietį, dirbusį Lietuvoje, vienoje logistikos įmonėje vairuotoju.

REKLAMA

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, paaiškėjo, jog įtariamasis su kolega lankėsi Gobergiškės kaime bei bandė belstis į senjoro namus. Tačiau šiam nepažįstamųjų neįsileidus, įtariamojo kolega teigia nuėjęs savais keliais, o įtariamasis, susitikęs su Gobergiškės kaimo gyventojais ir vartojęs alkoholinius gėrimus, įtariama, vėliau grįžo į nužudytojo senjoro namus, ką liudija ir įvykio vietoje rasti įkalčiai.

Šiuo metu įtariamasis sulaikytas, jam pareikšti įtarimai dėl nužudymo, vyksta tolimesnis tyrimas.

Ukrainiečiui gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų