REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
MaNNazz (nuotr. Vidas Černiauskas)

Lietuvių elektroninės muzikos grupė „MaNNazz“ pristato savo naujausią vaizdo klipą dainai „Reality Substitute“ iš debiutinio grupės albumo „Hopes“.

3

Lietuvių elektroninės muzikos grupė „MaNNazz“ pristato savo naujausią vaizdo klipą dainai „Reality Substitute“ iš debiutinio grupės albumo „Hopes“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vaizdais iš kelionių po Europą turtingas klipas, pasak grupės „MaNNazz“ įkūrėjos ir vokalistės Kamilės Kielaitės-Sienkievič, turi gilesnę prasmę, nei gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio.

REKLAMA

„Netikra realybė – tai mūsų dabartinis pasaulis: socialiniai tinklai, gražūs rūbai, išpuoselėtos šukuosenos, plačios šypsenos... Apie tai ir pats klipas, kaip viskas gali iš šono atrodyti gražu ir tobula, tačiau, deja, visiškai čia pat egzistuoja skurdas, skausmas ir daug kitų tikrų dalykų, kurių mes neafišuojame. Taip pat ir mūsų kelionės po Europą metu žmonės matė gražius vaizdus, smagius veidus, bet kiek buvo ašarų, kiek sunkumų ir išgyvenimų, kas liko už kadro“, – šešias savaites, praleistas koncertuojant po Europą, prisiminė K. Kielaitė-Sienkievič.

REKLAMA
REKLAMA

Dainą „Reality Substitute“ MaNNazz‘ams padėjo įrašyti reperis, grupių „Z On A“ ir „Willie Valo“ įkūrėjas bei dainų autorius Valius Klimavičius, įžvelgęs su K. Kielaite-Sienkievič ir giminystės ryšių.

„Esu įsitikinęs, kad Kamilė yra mano trečios arba ketvirtos eilės pusseserė, nes mano mamos pavardė irgi Kielaitė ir viena giminės atšaka yra gausiai paplitusi Šiaulių krašte, iš kur ir kilusi „MaNNazz“ vokalistė Kamilė. Taigi pasislinkit, Kučinskai ir Katunskytės, Kielų giminė irgi turi ką pasakyti“, – juokavo V. Klimavičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto pagrindinė kūrinio „Reality Substitute“ žinutė yra rimta ir verčianti susimąstyti.

„Tiesiog nepamirškim, kad šalia mūsų yra gyvas žmogus, kuriam kartais reikia mūsų pagalbos. Ir net jeigu mūsų feisbuko siena atrodo nuostabiai, tai dar nereiškia, kad taip pat jaučiamės ir realiame gyvenime, taigi mylėkime vieni kitus“, – sako K. Kielaitė-Sienkievič.

Jau trečiadienį, rugsėjo 20 d., grupė „MaNNazz“ savo debiutinį albumą „Hopes“ pagaliau pristatys ir Vilniaus publikai, menų fabrike „Loftas“. Muzikantai žada gerokai nustebinti gerbėjus: koncerte pasirodyti ne tik su gyva grupe, bet ir su įspūdingomis vizualizacijomis, kurias specialiai grupei kuria su garsiausiais Lietuvos muzikantais dirbantys „Miracles“, bei žymios dizainerės Dianos Nevedomskytės sukurta scenine apranga. Koncerto pradžia – 20 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų