REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
50
Audra

Šią savaitę malonaus ir saulėto rudens greičiausiai nesulauksime. Nuolatinis šios savaitės palydovas bus vėjas, kurį lydės ir lietus. Šiluma taip pat nelepins, bus 15 – 17 laipsnių šilumos. Tikėtina, kad bobų vasara taip ir neateis.

50

Šią savaitę malonaus ir saulėto rudens greičiausiai nesulauksime. Nuolatinis šios savaitės palydovas bus vėjas, kurį lydės ir lietus. Šiluma taip pat nelepins, bus 15 – 17 laipsnių šilumos. Tikėtina, kad bobų vasara taip ir neateis.

REKLAMA

Šiandien Lietuvoje bus debesuota. Daug kur palis, kai kur smarkiai. Vakarinių krypčių vėjo gūsiai daug kur sieks 15–20 m/s, vietomis iki 23 m/s. Aukščiausia temperatūra 14–16 laipsnių šilumos. 

Artimiausią naktį taip pat prognozuojamas lietus. Vėjas vakarinių krypčių, 8–13 m/s, gūsiai 15–20 m/s. Temperatūra kris iki 10–12 laipsnių šilumos.

Antradienio dieną vėjas išliks gūsingas, daug kur palis, vyraus trumpas lietus. Vilniuje šils iki +15 laipsnių, Kaune irgi iki +15, Panevėžyje iki +15 laipsnių, Klaipėdoje iki +15 laipsnių, Šiauliuose iki +14 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Trečiadienio naktį boluos rūkas

Trečiadienio naktį temperatūra kris iki +7 - 8 laipsnių, pajūryje iki +11 laipsnių. Lyti neturėtų, nebent pajūryje, Vilniuje, Šiauliuose ir Panevėžyje boluos rūkas, Kaune liks debesuota, bet krituliai nenumatomi.

REKLAMA

Trečiadienio dieną lis ne visur. Vilniuje ir Kaune lis smarkiausiai, saulės tikėtis šiuose miestuose neverta. Klaipėdoje bei Šiauliuose taip pat palis, bet ne taip gausiai, bus ir saulės, Panevėžyje taip pat pasirodys saulė, bet lis kiek stipriau, nei Šiauliuose ar Klaipėdoje. Šils iki +15 - 16 laipsnių, Vilniuje iki +13 laipsnių.

Ketvirtadienį palis

Ketvirtadienio naktį bus debesuota, daugelyje rajonų palis, kai kur stipriau, kitur silpniau, daugiausia lis pajūryje bei Šiauliuose. Visuose rajonuose vyraus trumpi lietūs, taigi ištisai nepliaups. Temperatūra kris iki +10 - 11 laipsnių, Kaune iki +12 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną taip pat trumpai palis, tamsiausia bus Vilniuje, kitur bus debesuota su pragiedruliais. Šils iki +15 - 16 laipsnių, Klaipėdoje iki +13 laipsnių.

Penktadienį bus šilčiau

Penktadienio naktį temperatūra kris iki +10 - 11 laipsnių. Pajūryje lyti neturėtų, Šiauliuose boluos rūkas, Kaune, Panevėžyje ir Vilniuje palis.

Dieną šils iki +16- 18 laipsnių. Bus saulėta, tačiau dangų uždengs ir lietaus debesys, todėl trumpai palis.

Savaitgalį bus ir lietaus ir saulės

Savaitgalį protarpiais lis, pūs gana stiprus vėjas. Dienomis šils iki 17 -18 laipsnių, naktimis vės iki +13 -14 laipsnių. Gražesnė diena numatoma sekmadienį.

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 15–16 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +16 laipsnių.

Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +15 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra 16 laipsnių, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +15 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +15 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +16 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +15 laipsnių, Kuršių mariose +15 laipsnių.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų