REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
22
Tattboy Holdenas (nuotr. asmeninio albumo („Facebook“)

Buvęs biuro darbuotojas tapo priklausomas nuo tatuiruočių. Jos jau dengia daugiau nei 90% vyro kūno, taip pat ir vieną jo akių obuolį bei lytinį organą.

22

Buvęs biuro darbuotojas tapo priklausomas nuo tatuiruočių. Jos jau dengia daugiau nei 90% vyro kūno, taip pat ir vieną jo akių obuolį bei lytinį organą.

REKLAMA

Tattboy‘us Holdenas, savo vardą oficialiai pakeitęs 2014-aisiais (liet. tattboy – tatuiruotas berniukas), teigė, jog po 2000-aisiais atliktos operacijos jis kurį laiką buvo prikaustytas prie lovos ir kentė didžiulį skausmą.

Tačiau nepaisant nuolatinio nemalonaus ir gyventi trukdančio pojūčio, 48-metis savo chronišką skausmą nugalėjo adatomis badydamas odą.

Kad taip pakeistų savo kūną, Tattboy‘us jau išleido daugiau nei 67 tūkst. eurų ir paaukojo 1000 savo gyvenimo valandų.

Australijoje gyvenantis spalvingas veikėjas prisipažino, kad daugiau nei 100 jo nuo galvos iki kojų pirštų atsiradusių priešinių suteršė jo reputaciją ir jis jau kurį laiką negali susirasti darbo, be to dažnai yra palaikomas nusikaltėliu.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau vyras nesigaili savo kūną pavertęs meno kūriniu. Įveikęs ligą, jis planuoja nesustoti ir bent kažkaip pasižymėti pasaulyje.

„Vartojau vaistus, kurie sukėlė tikrai rimtus pašalinius poveikius, todėl reikėjo atlikti operaciją. Po kelių procedūrų buvo pažeisti mano nervai ir aš daugiau nebegalėjau būti operuojamas. Jau anksčiau turėjau pasidaręs kelias tatuiruotes, tačiau tik tada supratau, kad šis kūno marginimo procesas man yra lyg skausmo terapija. Vadinu ją skausmo išblaškymu ir nekantrauju, kada vėl galėsiu pasidaryti naują piešinį. Jei tatuiruotė yra pakankamai didelė, skausmą ji numalšina mažiausiai dienai. Vis dar kenčiu tų vaistų vartojimo pasekmes, tačiau skauda mažiau, nei anksčiau“, - pasakojo Tattboy‘us.

REKLAMA

Pirmą tatuiruotę vyras pasidarė vos tik sulaukė 18-kos. Būtent toks amžius yra laikomas legaliu, norint pradėti rašalu puošti kūną visą gyvenimą išliekančiais piešiniais. Pirmasis jų – ant rankos esantis erelis, simbolizuojantis suaugusio žmogaus gyvenimo pradžią.

Per pastaruosius 13 metų, jis buvo pasidaręs dar kelias tatuiruotes, tačiau tik po lemtingos dienos, kuomet pradėjo atlikta operacija, jis nusprendė nevaržyti savęs.

Tattboy‘us didžiuojasi kiekvienu piešiniu, netgi esančiais ant penio bei akies obuolio.

„Nusprendžiau išsitatuiruoti visą kūną. Toks yra mano tikslas. Tai ilgai trunkantis procesas ir prireiks viso gyvenimo, bet nemanau, kad kada nors sakysiu, jog darbas baigtas, nes viską galima pradėti iš pradžių. Kai kurios mano kūno vietos tatuiruotos net 3 kartus“, - pasakojo vyras. „Skausmingiausia vieta – oda tarp akių ir nosies. Atrodo, jog atliekama akių operacija, jos be perstojo ašaroja. Lūpų tatuiravimas taip pat priminė pjaustymą peiliukais ir žinoma, be galo skaudėjo, kai tatuiravo organą.“

REKLAMA
REKLAMA

Ant vyro kūno galima rasti įvairius tam tikrą simbolinę prasmę turinčius piešinius, pavyzdžiui, ant jo nugaros ištatuiruota mašina, kurioje jį įkaitu laikė ginkluoti plėšikai, o ant blauzdos esanti vaivorykštė simbolizuoja lygybę.

Tačiau tai dar ne viskas. Tattboy‘aus liežuvis padalintas pusiau, o jo galvoje įdėti žaibo formos implantai.

Būtent dėl išskirtinės ir ne vieną gąsdinančios išvaizdos, vyras ne kartą buvo palaikytas nusikaltėliu. Jis taip pat pridūrė, kad dėl meilės tatuiruotėms jam labai sudėtinga susirasti darbą.

Tattboy‘us tikisi tapti didžėjumi bei ruošiasi vaidinti siaubo filme, tačiau pripažino, kad sugrįžti į normalų darbą jam būtų tikras iššūkis.

„Turėjau automobilį, kuriuo labai rūpinausi. Vieną vakarą buvau užpultas ir jame laikytas įkaitu. Po 7 automobilyje praleistų valandų pabėgau, o mašiną turėjau parduoti, bet jos atminimui ant nugaros išsitatuiravau jos atvaizdą. Viena naujausių tatuiruočių – šį birželį darytą vaivorykštė. Mano gyvenime buvo išties audringų ir sunkių dienų, o ji simbolizuoja šviesesnę ateitį ir palaiko gėjų bei lesbiečių lygias teises“, - sakė vyras. „Ne kartą buvau supainiotas su nusikaltėliu, tačiau žmonės tampa vis supratingesni. Šios tatuiruotės mano gyvenimą apvertė aukštyn kojomis. Nors ir negalėsiu grįžti į darbą biure, tačiau jei pasitaikys mane ir mano aistrą suprantantis viršininkas, visko gali būti. Šiuo metu nėra žmonių, nurodančių, kaip kažką daryti ir gyventi, o man tai labai patinka.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų