REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugsėjo 14 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Remkitės senų draugų ar giminaičių įtaka, pasinaudokite siūloma pagalba ir duodamais patarimais. Palanku tvarkyti karjeros reikalus.

Tauras

Puikiai jausite tolimas perspektyvas ir suvoksite, ką reikia padaryti, kad jūsų svajonės išsipildytų. Dabar jums pavyks teisingai atsirinkti, kas jūsų, o kas – ne, ir gana neskausmingai atsiriboti nuo to, kas nereikalinga.

Dvyniai

Susitelkite tik į tai, kas svarbiausia, nesiblaškykite. Neleiskite sau nervintis, jei ne iškart viskas išeis taip, kaip norisi. Vis dėlto pirmoji dienos pusė sėkminga įvairiems užvilkintiems, užmirštiems ar konfidencialiems reikalams.

Vėžys

Nieko nedarykite, nespręskite nuosekliai nesusipažinę su realia situacija, nepasitarę su partneriais. Palankus metas ieškoti laikino darbo, pasirašyti darbo sutartis.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Menas rasti tinkamą kompromisą, ypač bendraujant su vadovu arba artimaisiais finansiniu klausimu... Tačiau sėkmė jus lydi, tad pasiseks ir vilką pašerti, ir išsaugoti sveiką ėriuko kailį. Tai geras laikas darbo sutarčiai pasirašyti, sandoriams tvirtinti ir dovanoms teikti.

REKLAMA

Mergelė

Jūsų pastangos nebus tuščios. Na, o bendradarbiavimo, naujos veiklos ar pareigų pasiūlymas bus naudingas. Tinka pasirašyti ilgalaikes sutartis. Palanku vykti į keliones, susitikti su partneriais.

Svarstyklės

Nenuliūskite, jei reikalai strigs, jei būsite neišgirsti, klaidingai suprasti. Nenorėkite daugiau, nei savaime išeina: tai apribojimų, tiesa, naudingų, metas. Vakare gali pablogėti ne tik nuotaika, bet ir sveikata: labiau savimi pasirūpinkite.

Skorpionas

Savarankiškai pavyks rasti išeitį iš sunkios padėties. Galite nukentėti, jei naudositės nepatikrinta informacija, jei neatidžiai skaitysite dokumentus ar neįsidėmėsite vadovo nurodymų.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Geras metas sveikatai tikrintis, taip pat rimtiems darbo susitikimams. Diena itin palanki diena kūrybinių profesijų atstovams.

Ožiaragis

Nesiblaškykite, venkite atsitiktinių darbų, nebūtino bendravimo. Ieškokite sąjungininkų, rėmėjų, investuotojų, bet nepriimkite reikšmingų sprendimų nepasitarę su antrąja puse.

Vandenis

Senos problemos, namų rūpesčiai gali vėl atsinaujinti ir sutrukdyti sėkmingai veiklai. Tinka spręsti finansines problemas. Tiesa, tik nerizikuokite, nes savo galimybes būsite linkę pervertinti. Vakaras neramus: su niekuo nesiaiškinkite santykių, nebūkite kategoriški.

Žuvys

Geras laikas rimtai veiklai, pradėti ilgalaikius projektus. Palankūs susitikimai su įtakingais asmenimis: iš jų gautus pasiūlymus verta priimti.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų