REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anapilin šių metų vasarą išėjęs Kęstutis - ilgametis Kauno medicino instituto histologijos katedros docentas, per 75-erius gyvenimo metus užgyvenęs nemažai turto.

Anapilin šių metų vasarą išėjęs Kęstutis - ilgametis Kauno medicino instituto histologijos katedros docentas, per 75-erius gyvenimo metus užgyvenęs nemažai turto.

REKLAMA

Tačiau jo dukra Vaiva po tėčio mirties nepaveldėjo nė sudilusio skatiko. Visi vyro turtai atiteko paskutinei Kęstučio žmonai.

Kaune jau seniai puse lūpų kalbama: toji moteris - turtingų, bet jau pasiligojusių vyrų medžiotoja.

„Jeigu gyvenime aš galvojau, kad yra barakudos, tai apie tokias barakudas reikia didžiosiomis raidėmis parašyti ir jos plakatą parodyti Lietuvoje. Va, kokia yra barakuda“, - teigia artima velionio šeimos draugė, dainininkė Liveta Kazlauskienė. Žinoma moteris atskleidė, kad apie paskutinę mylimąją Kęstutis kalbėdavo itin nedaug, o nuo bendravimo su ja Liveta bandė atkalbėti: „Jis man užsiminė, pradėjo kalbėti, kad tokia moteris siūlosi, lenda, žada viską. Sako gal aš pagalvosiu. Sakiau jam, Kęstuti, nedaryk tokios klaidos“.

Kęstučio gyvybė užgeso vasaros pradžioje nuo plaučių uždegimo. Tačiau naujoji Kęstučio žmona nusprendė nepranešti apie tėčio mirtį net jo dukrai. Kad mirė mokslui nusipelnęs docentas nežinojo niekas - nei jo artimiausi draugai profesoriai, nei giminės.

REKLAMA
REKLAMA

Dar labiau šokiruoja pirmosios Kęstučio žmonos, odontologės Astos Dambrauskienės pasakojimas, kaip buvo palaidotas pasiturintis vyras, kurio visas palikimas atiteko paskutinei žmonai: „Nežinojome net kurią valandą jis bus įleidžiamas į duobę, viską slėpė nuo mūsų. Kitą dieną nuo pat ankstyvo ryto su mažu anūkų nuo devynių ryto mes laukėme kapuose pasislėpę, kol atneš tą urną. Matome vaizdą, ateina jinai, atneša tašę mosikuodama, tarsi kaip iš parduotuvės neštų butelį. Padeda tą purviną tašę ant žemės, ištraukia kartoninę dėžę. Tašėj sutiesti purvini laikraščiai“, - ilgam įstrigusią paskutinę vyro kelionę prisiminė pirmoji Kęstučio žmona.

Šį vaizdą A. Dambrauskienė su dukra nufilmavo mobiliuoju telefonu, o jį pamatę geri bičiuliai Kazlauskai negalėjo atgauti amo: „Kai pamatėme filmuotą medžiagą, mes su vyru verkėme. Petras net užsidengė veidą ir verkė“, - laidai „Prieš srovę“ pasakojo Liveta Kazlauskienė.

Visą laidą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų