REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nelaimės „Impuls“ sporto klubo baseine buvo galima laukti“, - taip teigia nuolatinis šio klubo lankytojas vilnietis Arvydas. 

„Nelaimės „Impuls“ sporto klubo baseine buvo galima laukti“, - taip teigia nuolatinis šio klubo lankytojas vilnietis Arvydas. 

REKLAMA

Kito šio klubo lankytojo atsiųstuose vaizdo įrašuose matyti, kaip dirba už besimaudančių žmonių saugumą atsakingi gelbėtojai. Didžiąją dalį laiko jie tiesiog naršo savo mobiliuosiuose telefonuose ir net nepakelia akių į baseiną.

Suomijoje darytame vaizdo įraše matyti, kad vaikai skęsta kitaip nei suaugusieji.

Nors gelbėtojai turėtų žinoti, kad vaikai vandenyje nelaimės atveju gali elgtis kardinaliai priešingai nei suaugusieji, jų tai nejaudino. Nejaudino ir „Impuls“ vadovybės. Apie atsainų gelbėtojų darbą vilnietis Arvydas ne kartą buvo informavęs sporto klubo vadovus, tačiau jokių veiksmų jų atžvilgiu nebuvo imtasi: „Jeigu tau negerai, pasirink kitą klubą, mes tau pinigus grąžinsime“, - tokį klubo vadovybės atsakymą gavo pretenzijų gelbėtojams turėjęs vyras.

„Turėdami tokią informaciją gelbėtojai turėtų akylai, nuolatos stebėti vaikus. Baigėsi pamoka plaukimo ar nesibaigė, tu nenuleidi nuo vaiko akių, jeigu tu esi profesionalas“, - pasipiktinimo laidai „Prieš srovę“ neslėpė laidų vedėja ir dviejų vaikų motina Renata Šakalytė - Jakovleva. Moteris papasakojo, jog pati vaikystėje yra skendusi ir jos reakcija buvo identiška - ant kranto buvosios tetos nė neįtarė, kad jai reikalinga pagalba.

Visą laidą žiūrėkite:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų