REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Parduotuvėse bei turguje prekiautojų vitrinos lūžta nuo kukurūzų burbuolių. Tai - tikra vitaminų bomba. Naudokitės, kol jie parduodami šviežutėliai. Juose gausu A, B, C ir D grupės vitaminų. Tai - tikras kalio, fosforo ir geležies šaltinis. 

Parduotuvėse bei turguje prekiautojų vitrinos lūžta nuo kukurūzų burbuolių. Tai - tikra vitaminų bomba. Naudokitės, kol jie parduodami šviežutėliai. Juose gausu A, B, C ir D grupės vitaminų. Tai - tikras kalio, fosforo ir geležies šaltinis. 

REKLAMA

Vis dėlto dauguma šeimininkių nemoka jų tinkamai paruošti. Daugelis mano, kad kukurūzų burbuoles reikia virti ilgiau nei pusvalandį.

Deja, bet net ir verdant taip ilgai, burbuolės nė kiek neminkštėja. Tad kaip pagaminti lietuvių pamėgtas burbuoles, kad šios būtų ne tik gardžios, bet ir neprarastų vertingų medžiagų? 

Mielosios šeimininkės, pasiraitokite rankoves ir pirmyn į darbus. 

Visų pirma, dideles burbuoles nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Į užvirusį vandenį dėkite burbuoles. Kartu su jumis į puodą įpilkite stiklinę pieno ir gabalėlį sviesto. 

Pavirkite burbuoles su pienu ir sviestu apie 8 minutes. Viskas! Kukurūzų burbuolės jau paruoštos. Beliko tik pabarstyti druska ar kitais mėgstamais prieskoniais. 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų