REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Jamie Lopez (nuotr. asm. archyvo)

Įspūdingų kūno formų grožio terapeutė, po to, kai kirpykloje jai atsisėdus sulūžo kėdė, atidarę išskirtinai stambesnėms moterims skirtą grožio saloną.

27

Įspūdingų kūno formų grožio terapeutė, po to, kai kirpykloje jai atsisėdus sulūžo kėdė, atidarę išskirtinai stambesnėms moterims skirtą grožio saloną.

REKLAMA

Las Vegase esančio „Babydoll Beauty Couture“ salono vadovė – Jamie Lopez (31 m) sveria 226 kg.

„Įprastame salone patyriau didžiausią gėdą. Nuėjau susitvarkyti plaukų, tačiau atsisėdus į kėdę, ji, sukeldama didžiulį triukšmą, sulūžo. Visų akys nukrypo į mane. Jaučiausi pažeminta. Žinojau, kad esu ne vienintelė, kuriai teko patirti kažką panašaus, tad pradėjau taupyti pinigus savo svajonei. Jau seniai troškau atidaryti išskirtinai didesnes moteris aptarnaujantį saloną“, - sakė Jamie.

Verslininkė jau 5 metus sėkmingai vadovauja Los Andžele esančiame salone, tačiau visai neseniai išsiplėtė ir į Las Vegasą. Pasak jos, šie salonai yra skirti visoms moterims, nes kirpėjų kėdės atlaiko iki 360 kg, o specialūs krėslai pedikiūrams daryti – iki 270 kg.

REKLAMA
REKLAMA

„Didelės merginos taip pat nori nusidepiliuoti vašku. Viskas šiame salone yra pagaminta pagal užsakymą, neteks patirti jokių gėdingų situacijų ar ko nors sulaužyti. Be to, aplinka čia išties kitokia, priverčianti pasijusti prabangiai“, - sakė ji.

REKLAMA

Salono vidus dekoruotas juodomis ir auksinėmis detalėmis, rožių ir Marilyn Monroe plakatais.

„Noriu, kad klientės čia jaustųsi lyg karalienės, nes galbūt viduje jos patiria kažką skausmingo, nesijaučia savimi patenkintos, o čia atėjusios tampa tikromis gražuolėmis“, - pridūrė Jamie.

Salono klientėmis yra įvairios moterys ir merginos. Čia lankosi ir striptizo šokėjos, modeliai, taip pat damos, grožio salonuose nesilankiusios daugelį metų.

Reguliari klientė DiAnn Welman teigė, jog nors ir pasitiki savimi, būna dienų, kai jaučiasi nesava.

„Esu iš Teksaso, o mano kūnas yra jo dydžio. Salonuose nesilankydavau iki kol neišsiskyriau su vyru. Niekada nebuvo atliktas manikiūras ar pedikiūras, gražiai sušukuoti plaukai. Po skyrybų supratau, kad mano gyvenimas nenumaldomai bėga, o tai, dėl ko tiek metų sunkiai dirbau, dingo. Turėjau pradėti nuo pradžių, tad ėmiausi keisti save. Mano nagai man kasdien apie tai primena. Anksčiau galvodavau, kad svarbiausia yra automobiliai, namai ir dekoras, tačiau tai ne tiesa. Tokios vietos kaip ši, pakelia savivertę“, - sakė DiAnn.

REKLAMA
REKLAMA

Kelionė kainuoja daugiau, nei kai kurios procedūros

Čia užsukančia klientes pasitinka keksiukai ir kokteiliai, daugelis moterų, kad susitvarkytų plaukus, nagus, atsinaujintų įdegį, atvyksta iš toli.

„Iki čia su taksi atvažiuoti kainuoja maždaug 40 eurų, tačiau verta.“, - sakė DiAnn.

Pirmą kartą salone apsilankiusi Kamia Williams teigė čia sugrįšianti dar ne kartą.

„Esu sužavėta. Šis salonas išties jaukus. Ne kartą lankiausi vietose, kuriose mane priimti atsisakydavo vien tik dėl mano svorio, be to, sėdėti jų kėdėse nėra labai patogu. Mama visuomet sakė, jog būsiu didelė ir graži. Ar drįsau netikėti savo mama? Ne“, - pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Las Vegase atidarytame salone dirba beveik tik didelės moterys. Jos užima plaukų stilisčių, makiažo meistrių, nagų priežiūros specialisčių pareigas.

Kirpėja Danielle Ramas sakė, jog kai kurios klientės po pirmojo vizito tampa tokios laimingos, kad saloną palieka su dainomis ir šokiais.

„Man tai labai patinka. Neičiau niekur kitur, tik čia. Šiame salone manimi pasirūpina visapusiškai. Čia lankyčiaus, net jei ir nedirbčiau. Visos galime būti gražios ir tam svoris bei rasė įtakos daryti neturi. Visos galime jaustis gražiomis ir tai pasiekti įmanomą“, - sakė darbuotoja Danielle.

Salono savininkė Jamie taip pat yra priblokšta klienčių atsiliepimų.

„Viena moteris vos neapsiverkė, nes ji taip džiaugėsi galėdama čia būti. Tai, jog nusprendžiau įkurti vietą, kurioje laisvai jaustis gali ir didelės moterys, man suteikia pasitenkinimo jausmą. Matyti, kad čia moterys jaučias gražios ir laimingos, man yra svarbiausia“, - užbaigė Jamie.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų