REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Vida  Žarinskienė,  Telšiai Orai

Visiems pasiilgusiems šiltų orų ir saulės – gera žinia. Nuo rytojaus gerokai atšils, lietaus. Pavyks pajusti lengvą šilumos dvelksmą, pabūti gamtoje.

24

Visiems pasiilgusiems šiltų orų ir saulės – gera žinia. Nuo rytojaus gerokai atšils, lietaus. Pavyks pajusti lengvą šilumos dvelksmą, pabūti gamtoje.

REKLAMA

Penktadienio dieną daug kur prognozuojamas trumpas lietus. Tikėtina, kad Vilnių jis aplenks ir sostinėje bus pakankamai saulėta.

Vilniuje ir Kaune šils iki +15 laipsnių, Panevėžyje iki +17 laipsnių, Klaipėdoje iki +16 laipsnių, Šiauliuose iki +17 laipsnių.

Šeštadienį bus šilčiau

Šeštadienio naktį visoje Lietuvoje vyraus trumpi lietūs. Vilniuje vės iki +11 laipsnių, Kaune iki +12, Šiauliuose, Panevėžyje, taip pat vės iki +12 laipsnių, na o pajūryje bus apie +15 laipsnių.

Dieną lietingi orai iš Lietuvos trauksis, bus žymiai šilčiau. Daugelyje rajonų laikysis +19 - 20 laipsnių šiluma, Vilniuje ir Kaune šils iki +22 laipsnių. Trumpai palis nebent šiaurinėje Lietuvos dalyje. Kitur bus debesuota su pragiedruliais.

REKLAMA
REKLAMA

Sekmadienį pasirodys saulė

Sekmadienio naktį lyti neturėtų, bus giedri orai. Temperatūra kris iki +11- 12 laipsnių, pajūryje ir iki +13 laipsnių. Dieną trumpas lietus prognozuojamas nebent Šiauliuose. Kitur bus saulėta ir graži diena. Šils iki +22 - 24 laipsnių. Pajūryje iki +21 laipsnio. Tikrai bus kuo pasidžiaugti.

REKLAMA

Kitą savaitę šiluma trauksis

Kitą savaitę orai ims keistis. Pirmadienis ir antradienis dar bus šilti Naktimis bus +14 – 16 laipsnių šiluma, dienomis bus +18 - 20 laipsnių, Vilniuje ir Kaune šils ir iki +25 laipsnių.

Tačiau trečiadienį orai ims vėsti dar labiau, temperatūra nukris dar keliais laipsniais. Kitą savaitę bus ir saulės, ir lietaus.

„Kol kas nepanašu, kad bus labai šiltas laikotarpis, šis rugsėjis atrodo niekuo neišsiskiriantis, lietingas, bet vienos kitos šiltos dienos dar galima laukti”, – kalbėjo sinoptikas Naglis Šulija.

REKLAMA
REKLAMA

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 15–17 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +16 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +17 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra 17 laipsnių, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +16 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +15 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +16 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +15 laipsnių, Kuršių mariose +15 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų