REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Viktorija Asminavičiūtė, Kantrimiškis

Pirmoji rudens savaitė, kaip to nelauktume ir nenorėtume, bus gana lietinga. Temperatūra taip pat nemenkai nukris. Savaitės viduryje mus šildys tik 13 -14 laipsnių šiluma. Panašu, kad ruduo nieko nelaukdamas šturmuos mūsų gatves.

25

Pirmoji rudens savaitė, kaip to nelauktume ir nenorėtume, bus gana lietinga. Temperatūra taip pat nemenkai nukris. Savaitės viduryje mus šildys tik 13 -14 laipsnių šiluma. Panašu, kad ruduo nieko nelaukdamas šturmuos mūsų gatves.

REKLAMA

Artimiausią naktį išliks lietingi orai.

Vilniuje vės iki +14 laipsnių, kaip ir Kaune, Panevėžyje ir Šiauliuose iki +11 laipsnių, pajūrio gyventojai termometrų stulpeliuose taip pat pamatys +14 laipsnių temperatūrą.

Antradienio dieną daug kur prognozuojamas trumpas lietus. Bus vėsiau, nei pirmadienį.

Vilniuje ir Kaune šils iki +15 laipsnių, Panevėžyje iki +12 laipsnių, Klaipėdoje iki +18 laipsnių, Šiauliuose iki +12 laipsnių. Diena bus apniukusi, trumpi saulės spinduliai gali pasirodyti nebent pajūryje.

Trečiadienį bus daugiau saulės

Trečiadienio naktis bus vėsesnė, nei antradienio. Vilniuje vės iki +9 laipsnių, Kaune iki +8, Šiauliuose, Panevėžyje, vės iki +7 laipsnių, na o pajūryje taip pat bus apie +8 laipsniai.

REKLAMA
REKLAMA

Dieną apniukę ir lietingi orai išliks nebent rytinėje Lietuvos dalyje. Kitur bus gana saulėti orai, lietus nenumatomas. Daugelyje rajonų laikysis +13 - 14 laipsnių šiluma, pajūryje šils iki +17 laipsnių.

REKLAMA

Ketvirtadienį lis negausiai

Ketvirtadienio naktį Lietuvoje lyti neturėtų, bus debesuota, bet be kritulių. Temperatūra kris iki +7- 8 laipsnių, pajūryje ir Kaune iki +9 laipsnių. Dieną krituliai prognozuojami beveik visoje Lietuvoje, tačiau jie bus nelabai gausūs, daugiausia kritulių numatoma Vilniuje, o vidurio Lietuvą lietus turėtų aplenkti. Šils iki +13 - 14 laipsnių. Pajūryje iki +15 laipsnių.

Penktadienį toliau lis

Penktadienio naktį trumpučiai lietūs prognozuojami beveik visoje Lietuvos teritorijoje. Vilniuje vės iki +9 laipsnių, Kaune iki + 10 laipsnių, pajūryje iki +12 laipsnių, Šiauliuose ir Panevėžyje iki +10 laipsnių. Dieną krituliai iš Lietuvos nesitrauks, lis beveik visur, Panevėžyje ir Šiauliuose lietus bus trumpiausiais. Šils iki +13 - 14 laipsnių. Pajūryje iki +16 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA

Savaitgalis bus šiltesnis

Savaitgalį orai smarkiai nekis. Naktimis Lietuvoje bus +10 – 13 laipsnių šiluma, pajūryje ji kils iki +13 -15 laipsnių. Naktimis gali trumpai palyti. Dienomis bus +17 - 20 laipsnių šilumos. Dienos bus gana saulėtos, bet ir lietus aplankys.

Vandens telkinių temperatūra

Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos duomenimis, šiomis dienomis įvairiuose vandens telkiniuose yra apie 15–19 laipsnių šiluma. Baltijos jūroje prie Nidos ir Klaipėdos yra apie +18 laipsnių. Ežerų temperatūra yra tokia: Tauragno ežere +18 laipsnių, Totoriškių ežere (Trakuose) yra 18 laipsnių, Kauno mariose (Darsūniškyje) yra +18 laipsnių, Neryje (Vilniuje) +15 laipsnių, Nemune (Druskininkuose) +18 laipsnių, Šventojoje (Anykščiuose) +16 laipsnių, Kuršių mariose +18 laipsnių.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų