REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naktį Lietuvos kelių policijos rinktinės pareigūnams Vilniuje įkliuvo dvi girtos vairuotojos, sučiupti ir keli vairuotojo pažymėjimo neturintys vairuotojai.

Naktį Lietuvos kelių policijos rinktinės pareigūnams Vilniuje įkliuvo dvi girtos vairuotojos, sučiupti ir keli vairuotojo pažymėjimo neturintys vairuotojai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Apie vidurnaktį pastebėta, kad Olandų gatvėje prieš privažiuodamos policijos pareigūnus susikeitė vietomis „Audi“ vairuotoja ir keleivė. Į keleivio vietą atsisėdusi moteris pripažino vairavusi – susikeitė su keleive bijodama patikrinimo. Į alkoholio matuoklį ji įpūtė 0,56 prom. - tai lengvas girtumas, už kurį mažiausiai metams atimamas vairuotojo pažymėjimas ir skiriama maždaug 300 eurų bauda.

REKLAMA

Čia pat Olandų gatvėje sučiuptas „Honda“ vairuotojas be pažymėjimo. Policijai jis jau įkliuvo 19-ą kartą. „Jubiliejus gal kitą savaitę, bus ir 20 kartas“, - sakė vairuotojas. Už vairavimą be pažymėjimo blaiviam asmeniui gresia tik bauda nuo 300 iki 450 eurų, tačiau baudų ir skolų vaikinas jau prikaupė apie 5 tūkst. eurų. Vaikinas sakė šiek tiek mokantis, tačiau sakė imsiąs paskolą.

Vairuotojus tikrinančių pareigūnų akivaizdoje į Vingio parką nepaisydamas ženklo „Įvažiuoti draudžiama“ įlėkęs BMW sukėlė įtarimą, kad vairuotojas girtas, tačiau jis buvo blaivus. Atsivijusiems policininkams jis teisinosi nepastebėjęs draudžiamo ženklo. Jaunuolis jau ne kartą baustas už panašius pažeidimus.

REKLAMA
REKLAMA

Pylimo gatvėje įkliuvo dar viena girta vairuotoja: prie „CityBee“ automobilio vairo sėdėjusi studentė įpūtė 0,99 prom. Už tiek ji mažiausiai metams praras pažymėjimą, gaus maždaug 300 eurų baudą, panašios piniginės sankcijos sulauks ir iš automobilį nuomojančios bendrovės.

Pylimo gatvėje įkliuvo ir du be pažymėjimų važiavę vyriškiai. BMW su britišku valstybiniu numeriu vairuotojas policijai pakišo vairuotojo mokinio pažymėjimą. Jis Lietuvoje negalioja, Anglijoje su tokiu galima važinėti, jei tik šalia važiuoja vairuotojas turintis tikrą pažymėjimą.

O egiptietis Lietuvoje jau gyvena daugiau nei pusmetį, todėl privalėjo pasikeisti savo šalyje išduotą pažymėjimą į lietuvišką arba kitą galiojantį Europos Sąjungoje.  

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų