REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
20
Tess Holliday (nuotr. Instagram)

Tess Holliday (32), pasidalindama kraują kaitinančia nuotrauka, kurioje ji pozuoja vien tik su permatomais apatiniais, pasauliui priminė, kad ir stori žmonės mylisi.

20

Tess Holliday (32), pasidalindama kraują kaitinančia nuotrauka, kurioje ji pozuoja vien tik su permatomais apatiniais, pasauliui priminė, kad ir stori žmonės mylisi.

REKLAMA

Senovines polaroidines nuotraukas primenančią fotografiją praeitą savaitę Niujorke įamžino Anastasia Garcia. Joje modelis pozuoja per petį žvelgdama tiesiai į objektyvą ir rankomis pridengdama krūtinę.

Paviešinusi šią nuotrauką savo „Instagram“ paskyroje, Tess parašė stiprią žinutę apie tai, kaip ji visuomenėje, kurioje yra nustatyta, kuris žmogus atrodo patrauklus ir geidžiamas, jaučiasi seksuali ir mylima.

„Pamačiusi, kokios karštos ir, žinoma, neretušuotos, yra nuotraukos, prisiminiau mano knygoje „Tess Holliday‘s Advice for Life“ vyraujančią nuostatą: stori žmonės taip pat mylisi, labai dažnai ir tai neapsakomai gera. Tik tiek“, - rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ši moters nuotrauka pamėgta daugiau nei 30 tūkst. kartų, o išsakytais žodžiais pasidalino ir pati fotografė.

„Tess mintis man yra svarbesnė, nei bet kokie žodžiai gali nusakyti. Augant jaučiau, kad man neleidžiama būti seksualiai“, - teigė Anastasia. „Nepaisant to, kad elgiausi priešingai, man tas gyvenimo laikotarpis labai patiko. Maniau, kad jei jau esu stora, šį gyvenimo aspektą privalau slėpti nuo kitų. Dabar suprantu, kad tai buvo visiška nesąmonė. Džiaugiuosi, kad mane supa moterys, kasdien primenančios, jog turime kažką bendro. Esu laiminga būdama tarp šių seksualumą skleidžiančių pavyzdžių.“

REKLAMA

Bijojo būti nemylima

Pasirodžiusi „YouTube“ parengtoje laidoje „Pour Decisions with Candace“, Tess atvirai kalbėjo apie kūno paveikslą bei prisipažino, kad prieš sutinkant vyrą Nicką Holliday, ji bijojo niekada nesurasianti ją ir jos kūną mylinčio žmogaus.

„Įprastai nešioju 50 dydžio drabužius, tad nemaniau kada nors gyvenime surasianti sau skirtą žmogų“, - sakė ji. „Tačiau susipažinau su mano kūną mylinčiu ir tai nuolat kartojančiu vyru. Savo poelgiais, tokiais kaip meilės demonstravimas viešoje vietoje ar plekštelėjimas per užpakaliuką, jis nepatogiai priverčia pasijusti kitus žmones.“

REKLAMA
REKLAMA

Tess „Instagram“ tinkle seka daugiau nei 1,5 mln. internautų. Savo paskyroje moteris dalinasi atviromis nuotraukomis bei nuolat pabrėžia, kad net ir apkūnios damos būna karštos.

Ji tęsė pasakojimą ir pridūrė, kad fotografavimasis menkai apsirengus padėjo jai labiau pamilti savo kūną ir įgauti dar daugiau pasitikėjimo. Būtent tai, sugebėjimas įkvėpti kitas moteris, sudomino jos vyrą Nicką, kuris 2012-aisiais išdrįso Tess užkalbinti socialiniame tinkle „Tumbr“. Užsimezgus pažinčiai, prasidėjo judviejų romanas.

Ruošiasi išleisti antrą knygą

Nickas taip pat dažnai dalinasi mylimos žmonos nuotraukomis savo „Instagram“ paskyroje, be to, pora neretai bendradarbiauja kaip fotografas ir modelis. Šio mėnesio pradžioje vyras paviešino be liemenėles trumpais marškinėliais pozuojančios žmonos, demonstruojančios didelę jos krūtinę, fotografijas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Savo žmoną myliu ne todėl, kad ji stora. Paprasčiausiai ją myliu“, - rašė jis po viena iš įamžintų akimirkų.

Pastarąsias kelias savaites Tess ir jos šeima ruošėsi naujos moters knygos „The Not So Subtle Art of Being A Fat Girl“ išleidimui. Atrodo, jog du vaikus auginanti mama jau turi vieną ištikimą gerbėją.

Praeitą savaitę savo „Instagram“ paskyroje moteris pasidalino širdį šildančia nuotrauka, kurioje jos 11-metis sūnus Rylee‘as varto greitai pasirodysiančią knygą, skirtą žmonėms, kovojantiems su savo kūnu, jo įvaizdžiu ir patariančią, kaip savo kailyje jaustis patogiai.

Ši akimirka sujaudino ir pačią Tess. Po fotografija moteris paliko net 5 verkiančius veidelius ir rašė: „Mamos knygoje ieško savo nuotraukų.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų