REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
30
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
30

Rugpjūčio 23 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Avinas

Nebijokite rizikuoti: šiandien net sunkiausioje situacijoje pasiseks. Tai sėkmingos kovos dėl profesinio pripažinimo metas. Nepamirškite ir savo vaikų, šeimos. Palanku pradėti sportuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Erzins, kels vidinę įtampą seni paklydimai, nebaigti, užvilkinti darbai. Vis dėlto ši diena puiki būtent atitaisyti savo seną klaidą arba ką nors iš esmės perdaryti. Aplinkybės gali taip susiklostyti, kad galėsite dar kartą pasinaudoti praleista gera proga.

REKLAMA

Dvyniai

Įsiklausykite į senų draugų nuomonę, patarimus. Nesiginčykite su savo antrąja puse, neskubėkite pyktis ir su dalykiniais partneriais bei tais, kurie jus palaiko. Aktyviai tvarkykite sudėtingus teisinius, finansinius reikalus.

Vėžys

Galima rizikuoti, jei partneriai, sutuoktinis, draugai jus palaiko. Nebijokite prarasti, kaip kitaip atsiras vietos naujiems dalykams jūsų gyvenime?

Liūtas

Nepraleiskite geros progos įgyti persvarą: atkaklaus, metodiško triūso rezultatai bus akivaizdūs net asmeniniame gyvenime. Priimkite dalykinius pasiūlymus iš užsieniečių.

REKLAMA
REKLAMA

Mergelė

Pavyks atsigriebti tvarkant tuos dalykus, kuriuos anksčiau praleidote savo veikloje, konkurencinėje kovoje. Verta tvarkyti svarbius tarnybinius reikalus. Palankus metas susitikti su būsimu darbdaviu.

Svarstyklės

Net be jūsų prašymo kas nors gali paremti, užtarti ar kitaip pagelbėti – įtakingi asmenys bus jums palankūs. Įgysite ir naujų gerbėjų, rėmėjų. Vadovybė įvertins jūsų nuopelnus, todėl galite tikėtis įdomių pasiūlymų.

Skorpionas

Nors diena itin aktyvi, jums nepalanku imtis energingos veiklos ar veltis į kovą, derėtų pasitraukti į šalį iki rytdienos. Venkite bendrauti su nemaloniais asmenimis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Kovokite iki galo, būtent šiandien turite galimybių laimėti. Jokių kompromisų su priešais: vėliau pasigailėsite. Kita vertus, jei nesijaučiate pasirengę kovai, atidėkite ją ilgam.

Ožiaragis

Palanku tvarkyti užvilkintus finansinius reikalus norint juos paskubinti. Taip pat pamėginkite imtis to, ką kažkada darėte, bet dėl vienokių ar kitokių priežasčių atidėjote.

Vandenis

Ryte netikęs žodis gali sugadinti visą reikalą, tad neleiskite sau susierzinti, ypač darbe bendraukite ramiai, nuoširdžiai, – taip elgdamiesi nesudarysite sąlygų jūsų provokuoti. Tinka imtis skubių reikalų tvarkymo.

Žuvys

Nors tai kovos diena, jums derėtų nebūti agresyviems, nesivelti į ginčus su vadovybe, policijos pareigūnais ir šeimos nariais, ypač vaikais. Neįsitraukite į konkurencinę kovą darbe, nerizikuokite vairuodami.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų