REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
15
Danielis Trajkovskis  (nuotr. facebook.com)

Vyras, po neįtikėtinos kūno transformacijos likęs įkalintas nukarusioje odoje, atvirai papasakojo apie jo gyvenimą pakeitusią operaciją.

15

Vyras, po neįtikėtinos kūno transformacijos likęs įkalintas nukarusioje odoje, atvirai papasakojo apie jo gyvenimą pakeitusią operaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Australijoje, Sidnėjuje gyvenantis Danielis Trajkovskis (28), anksčiau svėręs 175 kg, taisyklingos mitybos ir sporto pagalba atsikratė beveik pusės savo svorio ir dabar sveria 91 kg. Tačiau informacinių technologijų srityje dirbantis vyras, kol nebuvo atlikta papildomos odos šalinimo operacija, nenorėjo nusivilkti marškinėlių ir jautėsi nepatenkintas savimi.

REKLAMA

„Kad ir kiek svorio netekčiau, kūno oda vis tiek ryškiai matytųsi“, - vaizdo įraše pasakojo Danielis. „Problema tame, kad svorio metimo pabaigoje galvoji, jog atrodysi puikiai, tačiau realybė visai kitokia.“

Plastikos chirurgas Dr. Jeremy'is Huntas, atlikęs odos šalinimo operaciją, sakė, kad nors Danielis ir pasiekė išties įspūdingų rezultatų, šis jaunas vyras buvo įkalintas nukarusioje odoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų tikslas – išlaisvinti žmogų iš to, kas neleidžia jam džiaugtis gyvenimu. Jis turėjo tiek daug papildomos odos, kad negalėjo sportuoti ir paplūdimyje pasirodyti be marškinėlių“, - sakė gydytojas ir pridūrė, kad Danieliui atlikta „vyriškos krūtinės“ korekcinė operacija ir patempta apatinės kūno dalies oda.

Atliekant korekcinę krūtinės operaciją, paciento speneliai net 8 cm buvo nutolę nuo jų pradinės padėties.

„Jaučiuosi puikiai. Atrodau geriau, nei tikėjausi. Dabar galiu drąsiai vaikščioti pusnuogis“, - sakė vyras. „Dabar galiu išeiti iš namų ir niekuo neišsiskirti, be to, nebereikia slėptis, nes esu normalus.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kalbėdamas laidoje „This Time Next Year“, laidos vedėjui Danielis pasakojo, kad jau seniai svajojo apie galimybę prieš būrį žmonių nusivilkti marškinėlius.

„Normalūs žmonės nusivelka marškinėlius ir jų kūnai atrodo liekni. Aš taip pat norėjau jaustis normaliu“, - sakė jis.

Vyras laidos žiūrovams atskleidė, kad priaugti svorio jam „padėjo“ jo neaktyvus gyvenimo būdas.

„Kasdien žaisdavau kompiuterinius žaidimus, niekur neidavau, neužsiėmiau jokia aktyvia veikla ir svoris tapo nekontroliuojamas“, - teigė Danielis.

REKLAMA

Atsikratyti papildomų kilogramų jį paskatino artėjantis buvusios draugės 21-as gimtadienis. Ji norėjo, kad vaikinas pasipuoštų tam tikrais marškiniais, tačiau net ir didžiausias jų dydis jam buvo per mažas. Atidžiai išnagrinėjęs savo kūną ir jo įsiklausęs, Danielis susikūrė specialų mitybos ir sporto planą, kurio griežtai laikėsi.

„Dabar savimi esu patenkintas, jaučiuosi puikiai ir pagaliau galiu pasakyti, kad tai padariau“, - sakė jis ir demonstravo naują kūną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų