REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
Bridget Malcolm (nuotr. Instagram/Vida Press)

„Victoria‘s Secret“ modeliai, dar kitaip vadinami angelais, yra žinomi dėl savo griežtų mitybos planų – nuo skysčių dietos iki grikių kokteilių ir baltymų turinčių patiekalų.

26

„Victoria‘s Secret“ modeliai, dar kitaip vadinami angelais, yra žinomi dėl savo griežtų mitybos planų – nuo skysčių dietos iki grikių kokteilių ir baltymų turinčių patiekalų.

REKLAMA

Australų kilmės modelis Bridget Malcolm (25 m.) atskleidė, kad jos pačios angeliška figūra reikalauja daug pastangų. Pirmadienį mergina savo tinklaraštyje itin smulkiai aprašė savo mitybos ypatumus.

Pasirodo, merginos rankinėje visada rasite vyšninių pomidorų, per dieną ji išgeria 5 litrus vandens, o tamsiuoju dienos metu nevalgo net 14 valandų.

„Jei šviečia saulė – valgau, o jei už lango tamsu – ne. Viskas paprasta“, - rašė ji.

Kaip teigė Bridget, dirbusi su maudymosi kostiumėlių kūrėjais „Seafolly“, nors jos mityba kasdien kinta, kiekvieną rytą ji pradeda maistą pakeičiančiu šokolado skonio kokteiliu, skirtu veganams.

„Kadangi jame yra net 20 g baltymų, išgėrus iš ryto mano skrandis dar ilgai bus pilnas“, - tęsė ji.

Jei modelis laiką leidžia namuose, ji kokteilį pagardins bananu ir migdolų pienu, o jei yra išvykusi, baltymu miltelius sumaišys su vandeniu.

REKLAMA
REKLAMA

Kadangi Bridget pusryčių nevalgo, vos tik prabudus ji išgeria bent 2 litrus vandens.

„Prie šio įpročio reikėjo priprasti, tačiau dabar be jo negaliu. Kasdien stengiuosi išgerti 4-5 litrus vandens. Pirmuosius 2 litrus suvartoju iš ryto ir taip savo dieną pradedu teisingai“, - rašė modelis.

REKLAMA

Visą likusią dienos dalį mergina valgo kas 3-4 valandas, o kiekvieno patiekalo pagrindinis ingredientas turi būti daržovės.

„Man nepatinka tai, jog visuomenė yra pametusi galvą dėl baltymų. Jei šitaip stengtumėmės suvartoti dienos skaidulų normas, mano nuomone, visi rečiau sirgtume“, - teigė Bridget ir pridūrė, kad baltymų vartojimas yra glaudžiai susijęs su nutukimu.

Ji taip pat rašė, kad kartu su kiekvienu patiekalu ji būtinai suvalgys porciją tofu arba pupelių, o kai kalba pasisuka apie užkandžius, modelis negali gyventi be vyšninių pomidorų.

REKLAMA
REKLAMA

„Visada jų turiu su savimi. Jei išalkstu ir žinau, kad valgyti teks dar negreitai, esu lėktuve arba aplink nėra veganams skirtų patiekalų, užkandžiauju pomidorais“, - teigė ji.

Bridget savo gyvenimo taip pat negali įsivaizduoti be riešutų ir pupelių.

„Jei jų užsimanau, valgau. Jei užsigeidžiu veganiškų ledų ar skrudintų saldžių bulvių, neriboju savęs. Gyvenimas trumpas, o maistas yra jėga“, - užbaigė Bridget.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų