REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Amber Davies (nuotr. Instagram)

Motina apgynė savo sprendimą padėti septynmetei dukrai laimėti grožio konkursą, leisdama jai įsikūnyti į realybės šou „Love Island“ dalyvę ir buvusią naktinio klubo šokėją Amber Davies, kurios didžiausia gerbėja skelbiasi esanti.

32

Motina apgynė savo sprendimą padėti septynmetei dukrai laimėti grožio konkursą, leisdama jai įsikūnyti į realybės šou „Love Island“ dalyvę ir buvusią naktinio klubo šokėją Amber Davies, kurios didžiausia gerbėja skelbiasi esanti.

REKLAMA

Realybės šou įkvėptą Beau Bailey pasirodymą užfiksavo grožio konkurso dalyvės mama Anita Moss (32). Ji teigė nesuprantanti, kodėl kiti tėvai mano, jog jos dukra elgiasi nepadoriai, kai kiti Hampšyre vykstančiame „Southern Beauties“ konkurse dalyvaujantys tėvai ir vaikai pristatė šokius iš tokių filmų kaip „Mulen Ružas“ ir „Šou merginos“.

„Nesvarbu, ką bedarys vaikai, maudysis baseine, dalyvaus grožio konkurse ar vaikščios parke, pedofilo dėmesį patrauks bet kokie ir bet ką veikiantys vaikai“, - sakė Beau motina Anita. „Nieko blogo nedarau, o tie, kurie teigia kitaip, paprasčiausiai pavydi.“

REKLAMA
REKLAMA

Beau „Love Island“ įkvėpto pasirodymo metu, padėjusio mergaitei laimėti visą konkursą ir užsidėti nugalėtojos tiarą, mokinukė dėvėjo ganėtinai daug kūno odos parodantį maudymosi kostiumėlį. Menkai pridengiantis, juosmenį apnuoginantis dviejų dalių bikinis buvo sukurtas specialiai šiam pasirodymui. Prie jo Beau priderino ir makiažą, įsisegė papildomas plaukų sruogas ir iš vakaro buvo nuvesta į dirbtinį įdegį suteikiantį saloną.

REKLAMA

Beau pasirodymo pradžioje provokuojančiai pozavo ant poilsio kėdės, rankose laikė mobilųjį telefoną, o juo gautos žinutės tekstas, visai kaip realybės šou skelbiantis apie mergaitės užduotį, buvo perskaitytas garsiai.

„Merginos, šiandienos iššūkis bus karštas, tad reikia pasistengti. Užpakaliukų kova“, - buvo pranešama garso įraše.

Numetusi telefoną, pradinių klasių mokinė pradėjo šokti pagal įvairią iš anksto paruoštą muziką. Garso įraše buvo girdimi ir realybės šou dalyvių, kalbančių apie joms į akį kritusius vaikinus, balsai. Susirinkę žiūrovai stebėjo ir aplodismentais palaikė šokėją, į juos atsukusią užpakaliuką ir jį kratančią.

REKLAMA
REKLAMA

Leidžia žiūrėti nepadorią laidą

Praeitą vakarą vaikams skirtos labdaros organizacijos skatino tėvus neleisti vaikų dalyvauti tokiuose konkursuose kaip „Southern Beauties“.

„Pasaulyje neturėtų vykti tokie renginiai“, - sakė „Kidscape“ vadovė Lauren Seager-Smith.

Vėlyvą vakarą rodomame realybės šou dažnai matomos išties pikantiškos dalyvių gyvenimo akimirkos, necenzūruojamos jų aistros ir seksas. Manoma, kad šių metų šou nugalėtojai Amber Davies ir Kemas Cetinay iš viso sugebėjo pasimylėti net 12 kartų, kurių visi buvo įamžinti. Liepos mėnesį socialinėje erdvėje pasirodė nuotraukos iš ankstesnės merginos darbovietės, kuriose vien tik apatiniais prisidengusi Amber pozuoja cirką primenančiame naktiniame klube „Cirque le Soir“, esančiame centrinėje Londono dalyje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kaip teigė Beau mama, mergaitė matė kiekvieną realybės šou seriją ir tapo didžia Amber gerbėja.

„Aš tikrai jai neliepiau sėdėti ir žiūrėti. Kiekvieną rytą prieš mokyklą ji įsijungdavo naktį įrašytą seriją. Kai kurias jų Beau matė net kelis kartus. Jai patinka Amber, tad ir grožio konkurse ji norėjo būti panaši į ją“, - sakė Anita. „Beau nori būti aktore. Ji puikiai žino, kas jos laukia. Tiesiog padedu jai pasiruošti ateičiai.“

Anita Moss turi grožio konkursus rengiančią įmonę „Teenie Pageants“.

„Žinoma, kad nerimauju dėl pedofilų ir iškrypėlių ir tai ne todėl, kad ji dalyvauja konkursuose. Saugau ją taip, kaip galiu. Esu jos motina ir nenoriu, kad kas nors ją nuskriaustų. Tačiau nesiliausiu socialiniuose tinkluose dalintis medžiaga vien todėl, kad kažkoks iškrypėlis turi problemą. Jei apie tai reikia galvoti, kur ritasi šis pasaulis?“, - sakė motina.

REKLAMA

Kaskart prieš naują konkursą, Anita dukros išvaizdai, drabužiams ir kitoms paslaugoms išleidžia iki 3300 eurų, o nuo tada, kai būdama dviejų Beau, vienintelė šeimos atžala, pradėjo dalyvauti tokiuose konkursuose, iš viso buvo išleista apie 22 tūkst. eurų.

„Beau net 4 kartus varžėsi Amerikoje vykstančiuose konkursuose, tad žinau, ką darau. Grožio konkurso išvakarėse ji buvo apipurkšta netikru įdegiu, o kitą rytą ji kėlėsi 6 valandą, nes turėjo viską nusiplauti“, - pasakojo mergaitės mama. „Makiažą dariau aš, o perukas, kurį ji dėvėjo, buvo suformuotas taip pat iš vakaro. Net 3 dienas be perstojo repetavome pasirodymą. Pastaruosius 3 metus ji visuomet užima prizines vietas. Stengiuosi paruošti šiek tiek kontraversiškus, tačiau jos asmenybę išryškinančius pasirodymus. Tuo užsiimu jau ilgai, tad tenka pasistengti, kad žmonės vis dar būtų nustebinti. Nuobodus Pelenės įvaizdis niekam nebeįdomus.“

REKLAMA

Aršios kritikos strėlės

Anita prisipažino, kad dėl per didelio dukros seksualumo vaizdavimo ir kitų nepadorių detalių, ji sulaukia daug kritikos iš kitų mamų.

„Man tai įtakos nedaro. Beau yra panaši į Amber. Jei kažkieno asmenybė ir yra tokia, nieko negaliu pakeisti“, - sakė ji.

Beau buvo viena iš 40 jaunųjų dalyvių, sumokėjusių 65 eurus už tai, kad galėtų sudalyvauti „Southern Beauties“ konkurse. Renginio direktorė Clare Hunter reikalavo, kad dalyviai parengtų jų amžiui tinkančius pasirodymus. Tie, kurie nesilaiko taisyklių, neteks taškų, tačiau jiems bus leista tęsti pasirodymus.

„Man Beau pasirodymas neatrodė netinkamas. Ji turi labai daug charizmos, o kad laimėtų, ji išties pasistengė“, - sakė Clare Hunter.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Visuomet skatiname tėvus įdėmiai apsvarstyti, kaip elgtis ir atrodyti turėtų jų vaikai, kad nebūtų laikomi seksualumo simboliais ar nepadoriais savo amžiui“, - sakė Nacionalinės Jungtinės Karalystės vaikų žiaurumo prevencijos asociacijos narys.

Vaikų psichologė Dr. Amanda Gummer pridūrė nerimaujanti dėl tokių grožio konkursų, mokančių vaikus prioritetą teikti dirbtinėms vertybėms.

„Grožį paversti daiktu nėra gerai, nes taip vaikai skatinami siekti nepasiekiamų ar kažkokių laikinų dalykų. Turėtume mokytis vaikus apie tai, kas vyksta mūsų viduje, apie asmenybės vystymąsi, gerėjantį kartu su amžiumi“, - sakė ji.

Dr. Amanda Gummer pridūrė, kad Beau dalyvavimas konkurse yra amoralus.

„Septynmetė mergaitė neturėtų žiūrėti „Love Island“, nes tai nėra vaikams tinkama laida. Taip pat nėra normalu leisti vis dar augančiai ir bręstančiai septynmetei mergaitei dalyvauti renginyje, kuriame iš dalies skatinamas toks realybės šou demonstruojamas elgesys. Tėvai turi rūpintis tokio amžiaus veikų sveikata, padėti formuotis jų asmenybei, o ne leisti žiūrėti nepadorias laidas ir panašiai elgtis“, - sakė psichologė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų