REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Astrologija (nuotr. Fotolia.com)
24

Avinas

REKLAMA

Jūsų gera valia, seni nuopelnai bus įvertinti aplinkinių ir duos gerų vaisių. Jumis domėsis įdomūs, svarbūs asmenys, tačiau prieš užmegzdami naują pažintį turite paklausti savęs, ar verta tai daryti.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras

Būkite atidūs, kritiškai vertinkite išgirstus dalykus, labiau gilinkitės į reikalo esmę, aiškinkitės tai, kas menkai žinoma, analizuokite slaptas aplinkybes. Nepriekaištaukite tiems, kuriuos mylite, ir savo vaikams: jau rytoj jūsų nuomonė pasikeis.

REKLAMA

Dvyniai

Dėl išgirstų naujienų ar netikėtai suprastų dalykų neskubėkite ko nors keisti. Naudinga viską atidėti net kitai savaitei. O šiandien tiktų nebent stebėti, laukti, kai ką koreguoti. Svarbiausia nieko nekaltinti ir ieškoti kompromisų.

Vėžys

Niekur neskubėkite, dėl nieko neišgyvenkite: šiuo metu reikia kiek atsiriboti nuo visko. Daugiau dėmesio skirkite šeimai, buičiai. Tesėkite pažadus artimiesiems, namie atlikite suplanuotus darbus, nepamirškite užbaigti to, ką seniai vilkinate.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Avantiūros ir kitokie rizikingi veiksmai turi būti apgalvoti. Netikęs metas su kuo nors aiškintis santykius. Būkite atlaidesni mylimajam, tai sustiprins abipusį supratimą. Neatidėkite rytdienai nieko svarbaus.

Mergelė

Susitikimai su senais draugais bus naudingi, padės išvysti ir suprasti tai, ko nematėte ar nenujautėte. Kol kas nesitikėkite gerų pokyčių darbe. Būkite atsargesni tvarkydami piniginius reikalus.

Svarstyklės

Netinkamas laikas susitikimams su įtakingais asmenimis ar žmonėmis iš toli. Bendraudami, tvarkydami reikalus siekite aiškumo: galima netyčia apsigauti tariantis, įsipareigojant. Vakare palanku aplankyti giminaičius ar senus draugus, nustebinkite juos savo dėmesiu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Aplinkybes būsite linkę dramatizuoti. Susitikite su senais gerais draugais, išsikalbėkite, tai padės nusiraminti. Nepatartina investuoti pinigų, jei norite greitos naudos.

Šaulys

Gali pasikartoti sena problema, tiesa, artimiausiu metu jums pavyks ją išspręsti. Nauja pažintis vakare gali pavirsti draugyste, netgi romantišku jausmu, kuris pakeis jūsų ateitį.

Ožiaragis

Būkite atidūs niekniekiams, smulkmenoms: mažas žingsnis, nedidelis veiksmas bus lemtingi. Tikrinkite informaciją, nebūkite išsiblaškę darbe, nes padarysite neleistinų klaidų.

REKLAMA

Vandenis

Darbe neapgalvotu žodžiu, nepasitikėjimu nesugadinkite gerų santykių su vadovu. Jei galite, svarbių finansinių ar turto klausimų sprendimą atidėkite. Kad ir kas nutiktų, sulauksite draugiškos pagalbos.

Žuvys

Galite nervintis dėl svarbaus reikalo. Ypač kankins nežinia. Nevertėtų jaudintis, nes antrą savaitės pusę viskas susiklostys jums naudinga linkme.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų