REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas. Diena bus kupina neatidėliotinų reikalų. Tam tikra prasme galite pasijusti įžeisti, neįvertinti pagal nuopelnus. Derėtų pasisaugoti sukčių.

REKLAMA
REKLAMA

Tauras. Šiandien atrodysite komunikabilūs, neieškantys žodžio kišenėje, dominuojantys ginčuose. Pasistenkite neišeikvoti visos energijos paviršutiniškiems pokalbiams, pasirūpinkite ir rimtesniais reikalais.

REKLAMA

Dvyniai. Nerimą kels artimo žmogaus arba jūsų sveikata. Galite turėti su tuo susijusių išlaidų. Daugiau priežiūros ir atsakomybės gali pareikalauti vaikai, būkite jiems atidesni, tolerantiškesni, tačiau nelepinkite ir pasaugokite nuo pavojų.

Vėžys. Nelabai adekvačiai vertinsite savo ir kitų galimybes, pasiekimus. Savo turbūt pervertinsite, kitų neįvertinsite. Pravartu užsiimti kūryba, saikingai pasportuoti, pabendrauti su augančia karta.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas. Diena bus gana produktyvi konkrečios veiklos prasme. Vis dėlto šiokių tokių nemalonumų galite tikėtis iš konkurentų ar pareigūnų. Pasistenkite sau neužsikrauti per didelių krūvių.

Mergelė. Jums reikėtų išmokti derinti norus su galimybėmis ir tramdyti savo vidinius "demonus", kad neišprovokuotumėte nereikalingų skandalų.

Svarstyklės. Jums ne pro šalį būtų prisilaikyti specialios dietos, sveiko gyvenimo būdo taisyklių. Vakare stenkitės eiti anksčiau ilsėtis.

Skorpionas. Susitikimai su specialistais ar įtakingais žmonėmis gali labiau atverti jums akis, paskatinti iš esmės spręsti problemas. Tačiau nemanykite, kad esate nepakeičiami ir galite elgtis kaip tinkami. Kai kada savo teisybę ir argumentus verta pasilaikyti sau.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šaulys. Regis, darbo turėsite tiek, kad dulkės rūks. Tačiau deramo ir norimo uždarbio nežinia ar sulauksite. O jei ir sulauksite, tai duodantiems atrodys, jog gaunate per daug. Tai gali skatinti mintis apie tam tikras permainas.

Ožiaragis. Jausite poreikį bendrauti, judėti. Tačiau iš kai kurių asmenų elgesio jums gali atrodyti, kad jūsų interesai ignoruojami. Mandagiai apie save priminkite.

Vandenis. Normaliai dirbti šiandien gali trukdyti nuovargis, emocijos. Aplink netrūks įtampos, intrigų, nepasitikėjimo, kovos.

Žuvys. Šiandien bus daug emocijų ir mažai racionalumo. Nerimo gali sukelti sava arba artimo žmogaus sveikatos būklė. Būsite linkę dramatizuoti, gal net be jokio pagrindo. Bendravimas su aplinkiniais išeitų į naudą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų