REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
10
Buck Angel

Ne visi gerai jaučiasi savo kailyje. Tiesą sakant, milijonai individų visame pasaulyje stipriai jaučia, kad jie gimė ne tos lyties. Dabar mokslas ir moderniosios technologijos tokiems žmonėms leidžia pasikeisti lytį.

10

Ne visi gerai jaučiasi savo kailyje. Tiesą sakant, milijonai individų visame pasaulyje stipriai jaučia, kad jie gimė ne tos lyties. Dabar mokslas ir moderniosios technologijos tokiems žmonėms leidžia pasikeisti lytį.

REKLAMA

Tad didelė dalis vyrų ir moterų pasiryžta žengti šį žignsnį ir pasikeisti lytį. Tuomet pasikeičia ne tik jų lytis, bet ir visa išvaizda – jie tiesiog atrodo kaip kiti žmonės. Pateikiame jums 10 žmonių prieš lyties operaciją ir po.

Loren Rex Cameron yra translytis aktyvistas, autorius ir fotografas. Jis specializuojasi portretuose, autoportretuose, ypač jo perėjimą iš moters į vyrą. Jo fotografijos tikslas yra „demistifikuoti translytį kūną netranslyčiems žiūrovams“.

56-erių mokytojas Gary Scone visus šokiravo, kai pranešė, jog jis transformuosis į Karen Adell Scot. Gary (Karen) turėjo nuostabią karjerą, 24-erius metus gaudavo apdovanojimus už savo veiklą kaip edukatorius. Visgi didelė dalis jo studentų, draugų ir mokytojų jį palaikė.

REKLAMA
REKLAMA

 Beliam Buschbaum gimė kaip ji – Yvonne Buschbaum. Ji buvo garsi Vokietijos sportininkė. 2008 ji nutarė pasidaryti operaciją ir tapti vyru.

REKLAMA

Thomas Beatie geriausiai žinomas kaip pirmas pasaulio „nėščias“ vyras. Didžiąją savo gyvenimo dalį jis gyveno kaip moteris – iki trečiojo dešimtmečio vidurio. Tada jis nutarė pradėti vyriškų hormonų terapiją, tačiau jis pasiliko savo moteriškus lytinius organus, kad su savo tuometine žmona galėtų susilaukti vaikų. Beatie dabar turi tris vaikus, kuriuos pagimdė jis pats, o šiuo metu jis grįžo prie vyriškų hormonų terapijos.

Rocco Kayiatos, hip-hopo pasaulyje geriau žinomas kaip Katastrophe, yra amerikiečių reperis ir muzikos prodiuseris. Jis yra pirmas viešas translytis muzikos pasaulyje.

REKLAMA
REKLAMA

Jenna Talackova – žinomas kanadų modelis ir televizijos žvaigždė. Ji legaliai įžengė į konkursą „Miss Visata Kanada“, bet buvo diskvalifikuota dėl transeksualumo.

 Thalita Zampirolli yra transeksualus modelis iš Brazilijos. Jai 24-eri ir ji yra industrijos dizaino studentė ir modelis. Thalita pasidarė lyties keitimo operaciją 18-to gimadienio proga. Ją pilnai parėmė jos šeima, o pinigus operacijai davė močiutė.

Buvęs amerikiečių jūreivis Matthew neseniai pasidarė lyties keitimo operaciją prieš tai, kai praėjo hormonų terapiją. Dabar ji yra daili moteris – Sona Avedian.

Žymus LGBT bendruomenės narys yra Buck Angel – translytis režisierius. Nors dabar jis yra sėkmingas režisierius, jis prisipažįsta, kad buvo nelengva – jis metų metų metus gyveno su savo paslaptimi ir dirbo kaip profesionalus moterų modelis, nelaiminga su savo identitetu ir egzistencija.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų