REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
25
Avril Lavigne  (nuotr. Vida Press)

Pasak internetinių šaltinių, 2000-ųjų pradžioje išgarsėjusi atlikėja Avril Lavigne jau seniai yra mirusi, o jos vietoje – į įžymybę kaip du vandens lašai panaši mergina, vardu Melissa.

25

Pasak internetinių šaltinių, 2000-ųjų pradžioje išgarsėjusi atlikėja Avril Lavigne jau seniai yra mirusi, o jos vietoje – į įžymybę kaip du vandens lašai panaši mergina, vardu Melissa.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visa ši istorija viešumoje pasirodė dar 2003-iais, kai įvairios teorijos apie 32-ejų atlikėjos savižudybę, iškart po jos senelio mirties, balandžio mėnesį pradėjo rodytis viešumoje.

REKLAMA

Tiesa, naujausios nuotraukos bent truputėlį turėtų nuraminti įsiaudrinusius dainininkės gerbėjus. Atlikėja paskutinį kartą viešumoje pastebėta šių metų rugpjūčio 12-ąją. Žvaigždė įamžinta paliekanti naktinį klubą „Delilahs“ kartu su vaikinu.

Vis tik sunku nepastebėti, kad paparacų užklupta garsenybė savo veidą nuo blyksčių slėpė kaip įmanydama. „Slėpynės“ nesibaigė net įlipus į automobilį.

REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt primena, kad atlikėja nuo 2015-ųjų kovoja su Laimo liga, todėl pamatyti ją viešumoje – tikra retenybė. Ji taip pat išgyveno skaudžias skyrybas su grupės „Nickelback“ nariu Chadu Kroegeriu.

Gerbėjai randa „įrodymų“

Šių metų gegužės mėnesį, atlikėjos gerbėja, slapyvardžiu @givenchyass atgaivino šiuos užmirštus gandus kai savo „Twitter“ paskyroje iš naujo apie tai prabilo. Gerbėjos mintis „pamėgo“ beveik ketvirtadalis milijono internautų.

„Iki tol ji buvo pratusi gyventi normalų gyvenimą, o kai tapo žinoma, ji negalėjo susitaikyti su paparacais, tad nusprendė pasamdyti į ją labai panašią merginą, kuri vaikštinėtų Los Andželo gatvėmis ir pozuotų fotografams (kairėje – Avril, dešinėje – jos antrininkė)“, - rašė „Twitter“ naudotoja. „Avril Lavigne yra mirusi ir jos vietoje dabar atlikėjos antrininkė. Šiose nuotraukose palyginau akių kampučius ir jie atrodo skirtingai.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Konspiracijos teorijos detalės

Originalioje istorijoje teigiama, kad dėl staigaus išgarsėjimo, kai Avril tebuvo 18-ika metų, jos įrašų kompanija pasamdė merginai antrininkę Melissą Vandellą, kuri vaikštinėtų mieste ir apsimetinėtų tikrąja dainininke, nes Avril Lavigne sunkiai tvarkėsi su šiuo dideliu jai rodomu dėmesiu.

O kai 2003-iais, savo karjeros aukštumoje, dainininkė „mirė“, įrašų kompanijos vadovai nusprendė slėpti šią netektį, toliau kurti dainas ir leisti jas atlikti Melissai.

REKLAMA

Teorijų skleidėjai išanalizavo merginos nosį, parašą ir netgi balsą. Nuo 2003-ųjų pasikeitė atlikėjos balso tonas. Net antrasis merginos muzikos albumas „Under My Skin“ yra laikomas pasąmoninga žinute nuo netikros Avril, kurį kartą net pozavo su ant rankos užrašytu vardu Melissa.

„2004-iais pasirodęs dainininkės antrasis albumas yra visiškai kitoks. Jame daugybę užslėptų žinučių, kurias paliko naujoji Avril“, - rašė vienas tinklaraštininkas. „Albumas vadinasi „Avril Under My Skin“ (liet. Avril po mano oda). Vien tik tai atskleidžia labai daug. Nuo tada Avril labai pasikeitė ir tikroji Avril Lavigne slėpėsi po kitos merginos oda. Naujoji atlikėja nuotraukose atrodo lyg sirgtų, kartais žvilgsnis nukreiptas į žemę, lyg kažką tuo norėtų pasakyti.“

REKLAMA

Kol internete sklandė gandai, vienas gerbėjas šiuo tyrimu pasiūlė pasidomėti FTB. Net kai dainininkė prieš keletą mėnesių socialiniame tinkle pasveikino savo mamą su Motinos diena, gerbėjai į tai atsakė: „Su Motinos diena, Melissa“, „Viskas gerai, Melissa. Mes su tavimi.“

Akivaizdžiai pasikeitė ne tik atlikėjos išvaizda. Įtarimai kilo ir tada, kai Avril pradėjo reklamuoti lieknėti padedantį batonėlį. „Avril niekada taip nedarytų. Visa tai – Melissos darbas“, - rašė vienas gerbėjas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų