REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Rugpjūčio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

Rugpjūčio 16 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Patirsite kai kurių žmonių priešiškumą, nepalankumą, o ir patys prisigalvosite nebūtų dalykų, pavyduliausite. Gindami savo interesus, galite kažkam pakenkti. Stenkitės išlikti diplomatiški, teisingi.

Tauras

Bus dalykų, dėl kurių nerimausite, išgyvensite. Galbūt sužinosite nelinksmą žinią arba paaštrės finansinė problema. Trikdys kitų žmonių įžūlumas, godumas. Galima nuostolinga avantiūra.

Dvyniai

Tikėtina kelionė, susijusi su visuomeninių klausimų sprendimu, moksliniais tyrimais, arba atsakinga profesinė komandiruotė. Galbūt su nerimu lauksite kažkokių rezultatų, atsakymų. Galimi nenumatyti keblumai.

Vėžys

Tikėtinas susipainiojimas jausmuose, neištikimybės bei išsiskyrimo grėsmė ar baimė. Keisti ir nepagrįsti kaprizai gali pabloginti santykius su aplinkiniais, padaryti nuostolių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Dalis reikalų, kuriais šiandien užsiimsite, reikalaus maksimalios psichologinės įtampos ir galbūt pinigų, investicijų. Būsite nusiteikę ginti savo interesus, ieškoti kaltų ir atsakingų. Šilčiau reaguokite į vaikus, mylimus žmones.

REKLAMA

Mergelė

Panašu, kad kažkam neįtiksite, sulauksite kritikos. Tam tikroje situacijoje tikrai galite susidurti su nedraugiškai nusiteikusiais asmenimis ir patirti nemalonių smūgių. Labiau rūpinkitės sveikata, mityba.

Svarstyklės

Sunkiai kontroliuosite jausmus ir piniginius srautus. Galite atsidurti nemalonioje situacijoje. Tikriausiai pajusite, kaip slegia įgrisusi rutina ir nemėgstami žmonės bei konkurentai. Bus sunku, jeigu bylinėjatės, dalyvaujate konkurse ar kt.

Skorpionas

Nusimato finansiniai rūpesčiai. Turbūt būsite priversti reikalauti to, kas jums priklauso - atlygio už darbą, piniginės kompensacijos, skolos grąžinimo, socialinės išmokos ar pan. Nelengva bus apginti savo interesus, bet stengtis verta.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Galimos keblios situacijos, klaidinga informacija. Galite turėti problemų dėl neteisingai suprastų taisyklių, įstatymų, kitų žmonių minčių bei norų. Tik atsakingi sprendimai užtikrins sėkmę.

Ožiaragis

Būsite dirglūs, nervingi. Nemalonūs netikėtumai laukia darbe ir gatvėje. Gali nutrūkti dalykinis sandoris. Dalykinis arba gyvenimo partneris gali jus kaltinti, kelti pretenzijas. Pasistenkite neįsivelti į abejotinas aferas.

Vandenis

Rūpesčių bei nuostolių galite turėti per kitus žmones. Venkite abejotinos veiklos, neatsakingų draugų, klastingų patarėjų. Šiandien neverta imtis darbų, kurių greitai negalėsite užbaigti.

Žuvys

Jums bus sunku įtikti, daug reikalausite iš kitų ir savęs. Nuotaiką gadins suvokimas, kad darbovietėje ir namie reikalai nejuda taip, kaip reikia. Jei norite kažką konkretaus pasiekti, venkite skubos ir rizikos. Nepasitikėkite gandais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų