REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nors šią dieną daugumai nereikia į darbus ir norisi atsipalaiduoti, astrologai numato, kad diena nebus jau tokia lengva ir neisis kaip per sviestą.

Nors šią dieną daugumai nereikia į darbus ir norisi atsipalaiduoti, astrologai numato, kad diena nebus jau tokia lengva ir neisis kaip per sviestą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Avinas Galite kaktomuša atsitrenkti į netikėtas kliūtis. Nenusiminkite: šiandien vargu ar pavyks įgyvendinti savo planus. Nesistenkite aiškintis santykių su mylimu asmeniu, tai negeras laikas ultimatumams (jei liepsite rinktis, labai tikėtina, kad pasirinks ne jus).

REKLAMA

Tauras Aplinkiniai nebus atviri, kai ką mėgins slėpti, gal net apgauti. Nepalankus laikas priimti svarbius finansinius sprendimus. Atidėkite kitai savaitei savo finansinius rūpesčius.

Dvyniai Būsite įsitempę, sunerimę, bet netinkamas metas impulsyviems sprendimams, ginčams, konfliktams, todėl mokėkite susitvardyti, kai ko nors užsimanysite, nesupykti, kai teks netikėtai viską mesti ir keisti planus.

Vėžys Negaiškite laiko iš ko nors tikėdamiesi malonių. Jeigu patys nepasistengsite, nebus jokių rezultatų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas Aplinkybės gali susiklostyti visai kitaip, nei manėte. Tikėtinos priverstinės išlaidos, nuostoliai, todėl pasistenkite nepažeisti įstatymų ir taisyklių. Mažiau vilkitės gauti ir patys venkite žadėti, įsipareigoti. Taupykite pinigus.

Mergelė Nesiaiškinkite santykių su kerštingais asmenimis, nepasiduokite suinteresuotų asmenų spaudimui, įkalbinėjimams, tiesa, paisykite vadovo nuomonės, reikalavimų (kitaip galite patekti į jo nemalonę). Būkite dėmesingesni tėvams ir savo šeimai.

Svarstyklės Mažiau rizikuokite, ypač tvarkydami dalykinius reikalus: galite būti apkaltinti neprofesionalumu, neatsakingumu ar tiesiog nepagarba vadovybei, darbui. Dėl niekų galite susivaidyti su mylimu žmogumi.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas Būsite nepatiklūs, įtarūs, ypač tvarkydami darbo reikalus ir bendraudami su mylimu žmogumi. Neskubėkite pyktis su kolegomis.

Šaulys Neskubėkite teisti, galbūt ir jus kas nors smerkia. Partneriai gali nuvilti neįvykdę duoto įsipareigojimo, užvilkinę jums svarbų reikalą, nepervedę pinigų. Būkite šiltesni su sutuoktiniu.

Ožiaragis Saugokitės provokacijų, nesivelkite į intrigas. Nerizikuokite pinigais ir savo pareigomis darbe.

Vandenis Tai apribojimų laikas, kai tenka susitaikyti, kad kol kas ne visi keliai atviri.

Žuvys Neleiskite, kad kas nors gadintų jums nuotaiką ir gaišintų. Būtina atsiriboti nuo tų, kurie trukdo laimingai gyventi ir efektyviai dirbti. Būkite kategoriškesni atsisakydami nenaudingo reikalo, tuščio pirkinio.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų