REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
27
Anjelica Huston (nuotr. Vida Press)

Jei kas nors ir pradeda niūniuoti garsiąją Adamsų šeimynėlės melodiją, dvigubas spragtelėjimas pirštais nėra išvengiamas. Tai viena geriausiai atpažįstamų melodijų, kurios pamiršti tiesiog neįmanoma.

27

Jei kas nors ir pradeda niūniuoti garsiąją Adamsų šeimynėlės melodiją, dvigubas spragtelėjimas pirštais nėra išvengiamas. Tai viena geriausiai atpažįstamų melodijų, kurios pamiršti tiesiog neįmanoma.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ar kada nors susimąstėte, ką šios garsios šeimynėlės narius įkūniję aktoriai veikia dabar?

REKLAMA

Anjelica Huston

Įspūdingo grožio ir paslaptingą Mirtišę Adams įkūnijo energija trykštanti aktorė Anjelica Huston. Įsimintiniausia XX amžiaus pabaigos aktorė taip pat atliko apdovanojimus jai pelniusius vaidmenis filmuose „Pricių šeimos garbė“, „Raganos“, „Karališkieji Tenebaumai“ ir „Ilgai ir laimingai: Pelenės istorija“. Vienas naujausių moters vaidmenų – 2016-ųjų metų siaubo filme „The Master Cleanse“.

REKLAMA
REKLAMA

Christina Ricci

Tikriausiai vieną „kiečiausią“ praeito amžiaus dešimtojo dešimtmečio veikėją Trečiadienę Adams ir jos kraupų žvilgsnį pamena visi šio filmo žiūrovai. Nors daugelis vaikystėje išgarsėjusių vaikų vėliau taip ir nepasiekia sėkmės pramogų industrijoje, Christina Ricci yra išimtis. Per savo 25-erių metų karjerą, ji atliko ikoniškus vaidmenis filmuose „Dabar ir visados“, „Kasparas“, „Monstras“ ir „Raitelis be galvos“. Ji taip pat atliko pagrindinė vaidmenį visų taip lauktuose „Lizzie Borden Took an Ax“ ir Lizzie Borden Chronicles“ filmuose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Carelas Struyckenas

Nors filme kalbėti jam daug nereikėjo, olandų kilmės aktoriaus personažas Svirdulys atmintyje išliks dar ilgai. Septintajame dešimtmetyje pasirodžiusiame originaliame šio filmo variante, šio milžino vaidmenį atliko 2 m ūgio Tedas Cassidy, bet Carelas yra net 13 cm aukštesnis už anksčiau šį veikėją įkūnijusį aktorių. Jį taip pat galima išvysti ir serialuose „Žvaigždžių kelias: kita karta“, „Tvin pyksas“ ir kino filme „Istviko raganos“.

Raulis Julia

Šis iš Puerto Riko kilęs aktorius vaidino charizmatišką ir aistringą šeimos galvą Gomesą Adamsą. Deja, bet būdamas 54-erių, 1994-aisiais šis aktorius, patyręs infarktą, mirė. Nepaisant jo gerokai per trumpos karjeros, filmų industrijoje jis buvo tikrai svarbi asmenybė. Už atliktus vaidmenis jis buvo nominuotas „Auksiniams gaubliams“, „MTV kino apdovanojimams“ ir „SAGA“ apdovanojimams, o jo sėkmė paklojo pamatus kitiems Lotynų Amerikos aktoriams.

REKLAMA

Chrostopheris Lloydas

Komedijų genijus Christopheris Lloydas puikiai vaidino Gordoną Kreiveną, dar kitaip žinomą kaip dėdę Pūlinį, Gomeso dingusį brolį. Gali būti, kad šį išties linksmo būdo vyruką jums teko matyti ir kituose filmuose. Nors „Atgal į ateitį“ ir jo tęsiniai yra žinomiausi šio aktoriaus filmai, per net 50 metų trunkančią aktoriaus karjerą, Christopheris taip pat atliko vaidmenis juostose „Taksi“, „Kelias į Evonlį“, „Dvidešimt dolerių“. Šis aktorius apie pensiją dar tikrai negalvoja. Pastaraisiais metais jis įgarsino keletą televizijos serialų „Simpsonai“ ir „Už sodo sienos“ veikėjų bei pasirodė televizijai skirtuose filmuose.

REKLAMA

Jimmy Workmanas

Šis aktorius atliko Gomeso ir Mirtišės sūnaus Pūgžlio vaidmenį. Jo sesuo Shanelle Workman pretendavo įkūnyti Trečiadienę, tačiau šio vaidmens negavo ir, nors sulaukęs sėkmės Jimmy nusprendė pasitraukti iš šios industrijos, jo sesuo pasirodė keliuose filmuose ir tapo itin populiaraus serialo „Grei anatomija“ dalimi, o jo jaunesnioji sesuo Ariel Winter populiariame televizijos seriale „Moderni šeima“ vaidina Alex.

Judith Malina

Adamsų šeimos močiutę, užsiimančią raganavimu, tuo metu įkūnijo vokiečių kraujo turinti amerikietė aktorė Judith Malina. Deja, bet sulaukusi 88-erių, 2015-aisiais ši aktorė iškeliavo anapylin. Ši moteris yra gerai žinoma teatro pasaulyje, o su savo vyru Julianu Becku 1947-aisiais įkūrė legendinę „Living Theatre“ trupę. 2003-aisiai Judith Malina buvo įtraukta į Amerikos teatro šlovės alėją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Danas Hedaya

Blogas, skolose paskendęs ir sukčiauti linkęs advokatas Talė Alfordas buvo vienas šio aktoriaus vaidmenų. Praėjus beveik 25 metams, Danas atrodo beveik nepasikeitęs, tačiau tai dar nereiškia, jog jis nieko neveikė. Jis vaidino tokiuose filmuose kaip „Jokio supratimo“, „Naktis Roksberio klube“, „Malholendo kelias“ ir kitose garsiose juostose.

Elizabteh Wilson

Ikoniška aktorė Elizabth Wilson vaidino gudriąją Abigailę Kreiven, kartu su Talė Alfordu bandžiusią išvylioti Gomeso turtus. Liūdna, bet šios aktorės taip pat nebėra gyvųjų tarpe, tačiau jos paliktas įspaudas kino industrijoje dar ilgai gyvuos. 1972-aisiais ir 1980-aisiais ji laimėjo prestižinius „Tony“ apdovanojimus ir, už aktorystei paskirtus net septynis dešimtmečius, ji įtraukta į Amerikos teatro šlovės alėją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų